NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Scorpion.

DRAGOSTE

Cum sa nu intri in lumina reflectoarelor cand Jupiter bate la poarta ta si te intreaba: primesti cu norocul? Caci da, Jupiter e numit marele benefic, si cat timp va poposi in zodia ta, toate ar trebui sa-ti mearga de minune pe toate planurile. Deci inclusiv in iubire. Deocamdata, insa, iubirea e cumva intr-un con de umbra, de parca ti se pregateste ceva, dar va veni si clipa cand va fi in centrul atentiei. Prima parte a lunii e ca o poveste idilica, totul pare frumos, visezi la viitor alaturi de persoana iubita, totul pare roz si dulce… Daca nu e cineva alaturi de tine, iti imaginezi totul in detaliu, ca intr-un scenariu de film, asa cum ai dori sa fie… Totusi, ramai cu picioarele pe pamant, nu te lasa furat de iluzii sau povesti prea frumoase ca sa fie adevarate, ca nu cumva sa alergi dupa himere. Uneori, esti idealist si transformi iubirea intr-un vis frumos, si acelasi lucru se poate intampla la inceput de luna, ca atare fii lucid, realist, atent la orice detaliu. Esti tentat sa faci declaratii pompoase si promisiuni marete, promiti marea cu sarea si partenerul crede in ceea ce spui, dar mai devreme sau mai tarziu se sparge balonul iar riscul unei treziri la realitate e mare.

SERVICIU

Conflictele vor fi mari la serviciu, si cum mai intra si Jupiter in zodia ta, simti ca se pune gaz pe foc si poti rabufni de la orice. De fapt, acesta planeta te va face sa devii mult mai bataios, mai expansiv, dar poate si mai curajos sau increzator in propria persoana, dar a grija totusi cum iti demonstrezi valoarea. Nu prin agresivitate, ci arata ce poti, vezi-ti serios de treaba si sigur vor iesi la iveala toate calitatile tale, chair si cele pe care le tineai inchise sau nici nu erai constient de ele. Poate exista un moment mai tensionat la serviciu, cand contradictiile vor fi mari si nici nu stii cum se incinge o disputa pe cinste. S-ar putea sa ai dreptate, dar ai grija cum iti exprimi punctul de vedere! Ai totusi sentimentul ca ceva se intampla in cariera ta, ca finalmente ai ajuns la niste concluzii, ca a venit vremea unor decizii capitale, sau poate, dupa luni si luni de munca sau de studiu, se intrevede deja ceva concret la orizont. Ai sentimentul ca esti pe drumul cel bun, animozitatile scad si esti mandru ca lumea te descopera, te remarca, te lauda. Si mai si va fi cu Jupiter in propria ograda, dar deocamdata parca tropai de nerabdare inaintea startului. Cu cat te vezi mai corect pe tine insuti, cu atat mai bune vor fi deciziile tale, dar ai din ce in ce mai mult sentimentul de incredere in propria valoare, si daca te mai descopera si altii, cu atat mai mare e satisfactia.

ACVARIA