NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Sagetator.

DRAGOSTE

Ceva ciudat se petrece in sufletul tau, incep sa te macine niste griji, niste suspiciuni, niste semne de intrebare, si nu e exclus ca ele sa aiba o oarecare legatura si cu iubirea. Desi nu e genul tau sa fii gelos sau posesiv, nu te poti lupta usor cu aceste emotii ciudate care ti se inoculeaza in adancul sufletului. Dintr-un ungher ascuns al inimii ies la iveala regrete sau temeri, incepi sa te comporti cam ciudat. Lumea va spune despre tine ca esti diferit, dar asta pentru ca nu mai esti atat de sigur pe tine, fricile nu te lasa in pace, dar nu ai de ce! Iubirea poate capata un avant fantastic in primele zile ale lunii, dar e posibil ca avantul acesta sa se stinga cam repede, de parca te-ai dezumfla inainte de a ajunge la punctul de apogeu. Pastreaza acest elan, nu renunta la niste vise, la niste planuri sau sperante, pentru ca ele te imping de la spate. Chiar daca se iveste cine stie ce noutate in plan sentimental s-ar putea sa nu intretii acest foc multa vreme si sa fie mai degraba un foc de paie. Si persoana iubita va alimenta aceste vise, deci nu renunta, nu te retrage din joc, ci vasleste alaturi de el spre ceea ce vrea inima ta – si a lui deopotriva. Fii entuziast, asa cum esti de obicei, si nu abandiona daca mai apar si piedici, deci nu te retrage din cursa prea devreme. Ca se mai incing si conflicte in cuplu, asta e adevarat, dar tu esti cel care reuseste sa taca primul, sa se retraga inainte de a se flamba prea tare situatia.

SERVICIU

Nu poti sa nu te aprinzi cand e viorba de planuri marete in cariera. Asa esti tu, un motor de energie, un expansiv, un entuziast, si evident ca orice plan nou, orice idee noua te face sa sari in sus de entuziasm. Prima parte a lunii e plina de astfel de idei, una mai incitanta ca cealalta, dar trebuie sa recunosti ca te aprinzi cam tare. Nu toate merita efortul, nu toate duc acolo unde visezi, dar mai fugi dupa cai verzi pe pereti, din cand in cand. Culmea e ca de multe ori vezi tu singur realitatea, dar tot nu o poti accepta si preferi sa faci in continuare scenarii fanteziste. Din a doua parte a lunii, nu mai visezi, dar macar gandesti pozitiv si spui ca totul este bine. Implica-te, munceste, asuma-ti sarcini adecvate, pentru ca Marte te ajuta aproape toata luna sa ajungi la roadele visate, pas cu pas, etapa cu etapa. Nimic nu primesti pe gratis, totul e cu munca, dar primesti, asta e important!

ACVARIA