GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Leu.

DRAGOSTE

Viata de cuplu e un pic luata prin surprindere de evenimente care te obliga la reactii rapide, de surprize, de schimbari din mers care te fac sa traiesti la intensitate maxima. Se formeaza un aspect planetar care face ca inima ta sa bata mai tare si sa te impinga la reactii destul de abrupte, de parca iei decizii radicale, sau faci declaratii neasteptate. Orice eveniment cu iz de neprevazut poate sa faca din viata de cuplu un film de actiune, deci te poti astepta la orice: la o cerere in casatorie hodoronc-tronc… sau la o decizie de divort daca nu mai suporti o stare de lucruri obositoare… la o intalnire pe care nu o mai credeai posibila poate chiar cu omul mult asteptat… la o decizie brusca ce il ia si pe partener pe nepregatite. Se schimba ceva in modul tau de a relationa, dar poate si de a gandi, la urma urmei, de parca se deschide o supapa mult timp blocata si dintr-o data curg de acolo emotii incatusate, idei neexprimate, vise inabusite sau uitate, dorinte pe care nu aveai curajul sa le emiti in Univers, ca un vulcan de emotii care erupe. Profita de acest vant de neprevazut care bate acum prin viata ta de cuplu pentru a schimba ceva: macazul, mentalitatea, modul de a comunica, modul de a relationa, modul de a vorbi sau a gandi sau… chiar relatia! Ai acest curaj nebun de a te descatusa de ceea ce te tinea pe loc si de a lua decizii pe care le-ai tot amanat. De parca acum spui mult mai curajos: gata, pana aici. Sau start spre altceva!

SERVICIU

Luna Neagra a destabilizat ceva la serviciu inca de luna trecuta, dar acum se reaseaza toate pe un fagas normal. Se mai linistesc unele aspecte, ba chiar ai senzatia ca jobul nu te mai preopcupa la fel de mult, fiind mult mai concentrat pe viata personala dupa ce Jupiter va intra, pe 10, in Scorpion. Acolo te preocupa cele mai multe, deci treci sarcinile de serviciu cumva pe un plan secund, poate si pentru ca s-au mai linistit unele lucruri. E destul de liniste in plan profesional, ceea ce te marcheaza cel mai mult fiind o emotie ciudata, ca si cum simti, presimti ca ceva urmeaza sa se intample. E linistea dinaintea furtunii, pentru ca de la anul se va anima atmosfera si in cariera ta, deci profita, cumva, de calmul aparent, pregatind constiincios terenul pentru viitor. Esti la vremea pregatirii ogorului, recolta se va coace abia de la anul, dar orice pregatire a unei viitoare recolte cere rabdare, munca serioasa, zi de zi, monotona si regulata, pentru ca nicio recolta nu creste nici peste noapte, nici pe un teren gol. Asta faci tu acum: ari, plivesti, uzi… iar la anul vine si recolta cu surprizele sale.

ACVARIA