GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Fecioara.

DRAGOSTE

Incepi luna cu cele doua planete ale iubirii chiar in zodia ta. Marte si Venus merg o vreme alaturi prin Fecioara, ceea ce face sa te concentrezi mai mult asupra partenerului tau, asupra sexului opus, asupra nevoilor tale sentimentale, dar cum esti o fire perfectionista, parca nimic nu te multumeste. Vrei mai mult, vrei altceva, dar Marte aici te poate ajuta sa treci la fapte, sa spui mai clar ce nu-ti place sau ce vrei de la jumatatea ta, sa iei initiativa si sa faci un pas spre cel de care-ti place, in caz ca exista cineva acolo si nu aveai curaj sa spui ce simti. E un moment bun pentru o relatie noua, dar trebuie sa treci peste emotivitate, timiditate sau teama si sa scoti la iveala ce ai pe suflet. Intrarea lui Jupiter in Scorpion e un sprijin de nadejde pentru a avea curajul de expresie, incat, la o persoana cuminte, cum esti tu, pentru multi poate parea surprinzator sa te vada ca faci declaratii de dragoste, ca iti deschizi sufletul, ca iei taurul de coarne… dar tot surprinzatoare pot fi si gesturi nu tocmai placute pentru sufletul tau: sa-l urmaresti pe cel drag, sa il banuiesti de orice, sa-l verifici, sa-i cauti prin genti sau telefon, sa intrebi in stanga si-n dreapta ce face, cine este, ce hibe are. Deci Jupiter te face mult mai cuioros decat erai deja, dorind sa sapi si dupa lucruri nebanuite, necunoscute, nestiute sau care erau foarte bine ascunse de ochii sau urechile tale. Ai grija pana unde sapi, ca cine stie ce afli. Riscul unor deceptii planeaza totusi peste inima ta. Mai bine folosesti acest aer de profunzime pentru a descoperi ce trebuie schimbat, luand la bani marunti cu luciditate si calm, ceea ce n-a mers, ceea ce a fost marcat de iluzie si fals, deci, cu alte cuvinte, sa faci lumina si ordine in viata ta, dar incepe curatenia… cu tine!

SERVICIU

Surprize pot aparea pe ultima suta de metri ale lui Jupiter prin Balanta, pentru ca, nici nu stii de unde, apare ceva care poate avea efecte dintre cele mai uimitoare in plan profesional. Brusc, iei o decizie pe care ai tot amanat-o, considerand ca nu esti pregatit, ca nu e momentul s.a.m.d. dar nu mai poti amana. Spune ce ai decis si e posibil sa apara efecte dintre cele mai interesante, care nu sunt usor de acceptat pentru o fire dornica de liniste si ordine in viata sa. Cine stie? O schimbare brusca de job, de ocupatie, de functie, de locatie, de prigram de lucru – dar si de salariu, posibil – te destabilizeaza un pic, cere mult de la tine, deci trebuie sa te repliezi repede, ca sa nu stai in dezechilibru mult timp. Te vei relaxa dupa ce te vei mai obisnui cu efectele schimbarii, deci acum e normal sa te simti ciudat, pentru ca nu stii ce urmeaza, dar daca tot s-a intamplat, ai putintica rabdare sa se sedimenteze apele ca sa apara si urmarile bune ale deciziei luate. Nu e genul tau sa decizi brusc sau pripit, dar s-a intamplat si iti asumi alegerea, chiar daca, pe moment, totul e de-a-ndoaselea. Spre final de luna se calmeaza spiritele ca si cum nimic n-ar fi fost, reintrand in normal.

ACVARIA