GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Berbec.

DRAGOSTE

Toata viata inveti, ca atare esti in continuare inscris la o scoala a vietii la care ti se preda lectia rabdarii, a tolerantei, a asteptarii, a responsabilitatii in tot ce tine de viata in doi. Cu aglomeratia de planete din Balanta, luna aceasta – caci se vor aduna pe rand aici Soarele, Mercur, Venus si Marte – te poti astepta la o activare a relatiei de cuplu, de parca pui mai mult pret pe ideea de doi, pe reciprocitate, pe cooperare, pe dialog, si mai putin pe propria persoana. E o luna interesanta, pentru ca, pe 10 octombrie, Jupiter, cel care te-a provocat din plin in ultimele 12 luni – mai ales prin viata de cuplu – paraseste Balanta si te lasa an pace pentru vreo 11 ani de acum inainte, dar parca va lipsi ceva din relatia de cuplu. Celelalte planete, care se aduna acum aici ca un ciorchine, vin si pleaca repede, incat, de luna viitoare nu va mai fi atata vanzoleala ca acum, deci profita acum de energiile planetare care iti cer mai mult ca oricand sa te preocupi de partener, sa asculti ce zice, ce vrea, ce are nevoie, dar sa-ti exprimi si tu parerea, ba chiar sa luati si unele din cele mai importante decizii din ultima vreme: unele menite sa restabileasca ordinea si linistea intre voi, altele menite sa alunge temeri, dubii sau incertitudini. Parca e vremea unor schimbari de atmosfera in inima ta, parca simti altfel, parca te manifesti altfel, si vei privi lucrurile dintr-o perspectiva mai matura si mai profunda.

SERVICIU

Cu Marte si Venus, umar la umar in Fecioara, in cea mai mare parte a lunii, te poti astepta la un program destul de incarcat la serviciu, depui energie, dar si placere in ceea ce faci, pentru ca cele doua planete te ajuta sa te concentrezi serios la sarcinile de zi cu zi, sa ti le asumi si sa le duci la indeplinire cu responsabilitate, dar fara a le considera niste corvoade, ci chiar iti plac. Abia spre final de luna, zona ramane libera, cele doua planete vor parasi pe rand zona locului de munca, deci nu vei mai fi la fel de implicat, dar asta nu inseamna ca nu vei fi la fel de serios la serviciu, ci doar nu vei mai avea la fel de mult interes pentru ceea ce te asteapta in agenda de zi. Ba, dupa un an antreg de munca, mai ai si tu ocazia sa respiri un pic, deci ia o pauza.

ACVARIA