GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP OCTOMBRIE 2017. Balanta.

DRAGOSTE

Și Venus si Marte dau buzna in zodia ta luna aceasta, ceea ce e bine primit, pentru ca ambele se ocupa de viata ta sentimentala. Este un moment bun sa intensifici focul la motorul de iubire, sa te implici mai mult, sa asezi nevoile tale si ale partenerului pe primul plan, sa le exprimi, sa daruiesti si sa primesti deopotriva. Totusi, nu e o luna oarecare, pentru ca cel pe care te-ai putut baza in ultimele luni – Jupiter – paraseste zodia ta si se muta in Scorpion, deci ceva iti va lipsi, ceva se mai raceste, ceva nu mai e la fel ca pana luna trecuta cand Jupiter te umplea de energie, de buna dispozitie, de chef de iubire, de dorinta de cooperare. De luna viitoare probabil va fi si mai tern, deci profita de ultimele zile ale lui Jupiter – prima decada a lunii – in zodia ta pentru a mai face ultimele modificari, pentru a mai lua ultimele decizii importante pentru tine si pentru jumatatea ta. Ba chiar primele zile ale lunii – daca nu s-a intamplat deja ceva la final de septembrie – pot veni cu surprize pentru inima ta, cum ar fi sa te indragostesti fulgerator, sa traiesti un eveniment cu emotii intense, o pasiune nebuna, sa iei o decizie categorica legata de tine si persoana iubita. Buna sau rea, cum o fi, te ia prin surprindere si te obliga sa reactionezi repede.

SERVICIU

Inceputul de luna nu prea e pe placul tau, la serviciu, pentru ca mereu ai impresia ca esti criticat pe la spate, acuzat, judecat, luat la bani marunti, ba chiar sunt momente cand ti se pare ca ai numai inamici. Nu e chiar asa, iti vei reveni repede dupa ce zodia ta se va umple de planete, dar stai cumva ca pe ghimpi ca nu cumva sa se reactiveze pe undeva acea emotie ciudata ca ceva se intampla in spatele tau. Ineacrca sia lupti cu paranoia, cu iluzia, cu ideile false ca toata lumea are ceva cu tine, pentru ca e doar o impresie gresita. Vei reusi sa arati ce poti si cine esti abia dupa ce Marte va intra in zodia ta – mai spre final de luna – pentru ca el te va ajuta sa te manifesti plenar, iti da ambitie, incredere in tine si mai esti si bine sustinut de Venus, aflat si ea tot in ograda proprie, ca atare esti clar in centrul atentiei luna aceasta. Profita de vantul prielnic pentru orice gen de nou inceput: esti favorizat, chair daca Jupiter te paraseste. Dar se presupune ca a lasat in urma sa toate resursele necesare pentru tot ce ai de facut de acum anainte alti 12 ani de zile! Esti cu bateriile incarcate, asadar, la treaba!

ACVARIA