GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP NOIEMBRIE 2017. Gemeni.

DRAGOSTE

Luna trecuta, si Marte si Venus s-au aflat in Balanta, si inca mai sunt aici amandoua odata in prima saptamana din noiembrie, ca atare, daca ai impresia ca a ramas ceva neechilibrat, nerezolvat, nereparat, neclarificat in plan sentimental, ar fi un moment bun sa treci la fapte. Dupa ce Venus paraseste Balanta, il vei mai avea o vreme pe Marte aici, si va lasa ceva din nota sa dinamica si plina de viata peste inima ta. Nu a mai fost de vreo doi ani si ceva pe aici, ca atare se poate vorbi, finalmente, de una dintre cele mai vii perioade in plan sentimental. Pui mai mult pret pe viata in doi, pe casnicie, pe bucuria de a fi in doi, si daca exista o jumatate langa tine, momentele pot fi frumoase. Mai ai parte de un avantaj luna aceasta: Luna Neagra paraseste Sagetatorul pe 9, iar in cazul tau e vorba de o relaxare a atmosferei in cuplu. Luna Neagra a generat probleme in ultimele 10 luni, practic e prima oara din acest an cand simti ca se mai ridica ceata de peste viata in doi. Te vei simti mult mai bine fara Luna Neagra planand peste casnicia ta, care a intervenit de multe ori ca un judecator sever, ca o oglinda realista, deci ce a fost mai greu a trecut. Ba chiar de luna viitoare scapi si de Saturn, deci bucura-te ca lucrurile incep sa revina incet la normal in viata sentimentala. Daca se ridica obstacolele, e vremea sa iei taurul de coarne si sa vii cu un suflu nou in iubire, dar de tine depinde cum reaprinzi flacara, cum iesi din zona crespusculara in care ai cam stat blocat in ultima perioada.

SERVICIU

Daca e sa mearga ceva bine, atunci e vorba mai ales de planul profesional. Tu esti printre cei norocosi: proaspat intratul Jupiter in Scorpion incepe sa adune in jurul sau armata de ostasi curajosi gata sa schimbe totul. Acolo in Scorpion e cea mai mare vanzoleala luna aceasta, deci la serviciu. Sa nu te mire ca se intampla lucruri noi, ciudate. Simti ca s e misca din nou lucrurile, ca se reaseaza apele, si poate aveai nevoie de aceasta atmosfera. Orice se poate intampla sub imperiul surprizelor aduse de Jupiter, iar Neptun, bine instalat in zona carierei, te indeamna ca tintesti sus, sa nu te multumesti cu putin, sa-ti urmezi visele, sa lasi imaginatia sa zboare unde vrea ea, pentru ca de acolo vor aparea si marile tale succese. N-ar fi rau sa iei o decizie de zile mari in cariera chiar la inceput de luna, pentru ca poate fi startul spre un nivel superior, la care poate ai visat toata viata, dar tot nu se ivea momentul sa pornesti. Acum ai si curajul, si ambitia, si speranta de mai bine, deci trebuie doar sa crezi in visele tale si sa incepi sa le pui in practica, sa le scoti din zona de vis sau de teorie, si sa incepi sa gasesti instrumentele de a le transpune in fapt. Ca o faci singur sau ai pe cineva alaturi sa te completeze, ca mai ai cate ceva de invatat pe parcurs, oricum va fi bine pentru tine, dar ti se cere curajul de a spune: acum!

ACVARIA