GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP NOIEMBRIE 2017. Fecioara.

DRAGOSTE

Si asa viata sentimentala trecea de ceva vreme prin momente mai dificile, acum lucrurile pot deveni si mai fragile, pentru ca pe 9 revine in zona dedicata sentimentelor Luna Neagra. Nu a mai fost pe aici de vreo… 9 ani si nici nu este un musafir binevenit. Va fi ceva mai greu de luna viitoare, cand va intra in Capricorn si Saturn, il ai deja si pe Pluto acolo, deci pregateste-te pentru cateva luni de hopuri si probe pentru iubirea ta. Nu inseamna ca vin dezastrele, n-o lua chiar asa, dar ceva se schimba, incepi sa simti altfel dorul, lipsa celui drag, distantarea lui – ori la nivel geografic, ori la nivel emotional – se instaleaza o oarecare raceala intre tine si partener, ba chiar, pentru unele cupluri deja subrezite in ultimii ani, nu e exclus sa fiti pregatiti de un ramas bun – eliberator totusi – descoperind ca vrei altceva, ca e mai bine sa te rupi decat sa astepti ceva ce nu poti primi. E o trezire la realitate, o revenire cu picioarele pe pamant, descoperind cum merge viata ta sentimentala cu adevarat, ce nevoi ai, ce lipseste, ce dai si ce primesti, iar din acest calcul la rece, asa cum faaci tu de obicei cu talent, ai putea ajunge la niste concluzii foarte bune pentru inima ta, aducatoare de liniste, de claritate, de stabilitate. Uneori un divort, o despartire, o mare proba de incercare e cel mai bun lucru care se poate intampla pentru a restabili linistea in viata ta, deci nu te teme de aceste probe, pentru ca ce vine dupa ce se calmeaza din nou apele e mult mai bun. Accepta probele cu detasare, cu maturitate, constient ca trebuiau sa vina odata si-odata, pentru a face curatenie, ordine, lumina in acest sector al vietii. Ceea ce e bun, ceea ce va leaga, ceea ce va face sa inaintati cot la cot se va consolida si va reyista, dar ceea ce nu e bun se cutremura cu sansa de a le sterge definitiv. Ai curaj sa visezi la vremuri mai bune, cere de sus, de la ceruri, ceea ce vrei sa primesti, dar ai rabdare. Pana se concretizeaza, dureaza, caci nimic nu se ridica sau repara intr-o luna.

SERVICIU

Se resimte stresul la serviciu, pentru ca nu reusesti sa te exprimi coerent, de cate ori vrei sa spui ceva, se trezeste cineva sa se opuna, sa te contrazica, sa-ti puna la indoiala ideile, de aceea atmosfera la locul de munca poate fi un pic apasatoare. Totusi, exact aceste opozitii te fac sa fii mult mai ferm pe pozitie, sa nu te lasi, ci lupti pentru parerile tale. Esti mult mai categoric si mai intransigent acum incat ceea ce spui, ceea ce decizi, ceea ce emiti nu lasa loc de intoarcere. Daca ai spus ceva, asa ramane, chiar daca pe unii ii mira vaga agresivitate din ton. Daca nici material nu esti prea motivat, cu atat mai enervanta e atmosfera, dar iti vezi se treaba, harnic si responsabil, asa cum esti de obicei, asteptand si momente mai bune. Fiind final de an, e posibil sa fie un moment al bilanturilor, al restantelor, al incheierii de capitole, al aducerii aminte a acelor aspecte pe care nu le-ai dus la capat asa cum trebuia, deci, daca tot nu se petrece nimic nou, te poti intoarce un pic in trecut, la etape mai vechi ale unor proiecte, la restante nerezolvate candva sau poate acum ai starea necesara de a analiza mai profund pasii parcursi si sa descoperi eventuale erori, interpretari gresite sau influente nefaste din afara, pregatit sa faci ordine si aici, mult mai critic si mai riguros, punand adevarul, legea, corectitudinea, morala pe primul plan al valorilor, ca sa faci totul ca la carte.

ACVARIA