NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP NOIEMBRIE 2017. Capricorn.

DRAGOSTE

Luna Neagra bate la poarta ta pe 9. Nu e un musafir asteptat, noroc ca vine rar pe aici – odata la 9 ani – ca atare incearca sa-l suporti cateva luni, cat timp va sta chirias nepoftit in casa ta. Cu Luna neagra aici – iar de luna viitoare si cu Saturn in ograda proprie – intri intr-un proces de durata la care, pana acum au fost supusi Sagetatorii si vei demonstra cat te-ai maturizat, si daca n-ai facut-o, vei intra ca elev la o scoala a vietii foarte serioasa, cu lectii deloc simple. Foarte posibil ca, dintre lectiile pe care le vei primi sa se afle si iubirea. Dar pana una alta, primele zile ale lunii pot fi mai agitate in plan sentimental, atmosfera de acasa e cam agresiva, poate si pentru ca tu sau partenerul aveti unele probleme la serviciu si veniti cu ele acasa, eliberandu-va supararile si nervii exact pe cei dragi. Bine ar fi sa lasi la intrarea in casa toti nervii de la serviciu, ca sa nu strci inutil atmosfera si acasa. In jur de 13 noiembrie, lucrurile se anima: dragostea redevine interesanta, intensa, pasionala, iar discutiile pe care le porti cu persoana iubita te incurajeaza sa privesti spre viitor cu entuziasm, cu bucurie, desi nu esti tu genul care se aprinde asa de repede, dar de data aceasta e o scanteie acolo care te ajuta sa te aprinzi mai mult ca altadata. Jupiter si Venus isi dau intalnire intr-o zona care te ajuta sa privesti spre viitor cu mai mult curaj, cu nerabdare, cu vise marete, iar partenerul iti alimenteaza si el marile sperante. O declaratie de dragoste facuta sau auzita in aceste zile e reala, si merita sa construiesti pe temelia ei o relatie de viitor.

SERVICIU

Treburile de la serviciu sunt cam agitate, si pentru ca esti atat de prins tot ce ai de facut, uneori neglijezi viata personala. Vor exista cateva momente mai tensionate la inceput si la sfarsit de luna, deci sa nu te mire ca unii colaboratori, clienti sau tovarasi de munca te acuza de lucruri pe care nu le-ai facut. Pentru ca Luna Neagra intra in zodia ta te poti astepta din pacate si la lucruri ciudate, nemeritate, nedrepte, adevarate atacuri la adresa ta, dar inainte de a riposta agresiv, gandeste-te ce poti face pentru a remedia problema, pentru a demonstra adevarul. Prezenta lui Marte in zona carierei toata luna e un avantaj pentru ca iti da chef de munca si ambitie de a demonstra ca ai dreptate, dar uneori devii prea agresiv in discutiile tale si mai degraba iti faci inamici, decat sa demonstrezi ca ce faci tu e mai bine. Mai bine taci si faci! De luna viitoare vei incepe sa si arati practic cine esti, ce poti, ce experienta ai.

ACVARIA