GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP NOIEMBRIE 2017. Berbec.

DRAGOSTE

Te simti un pic debusolat in cuplu, nu prea stii ce cauti pe acolo, de parca doar partenerul conduce caruta. Doar in primele zile esti asa, pentru ca dupa aceea Marte, bine instalat in Balanta, va incepe sa treaca si el la fapte si sa te ajute sa te implici mai mult. Nu esti intotdeauna multumit de ce se petrece intre tine si persoana iubita, dar evita sa dai ordine. Sa impui doar propriul tau punct de vedere, ci fii deschis spre un dialog echitabil. Ai o oarecare tendinta de a o face pe durul, pe autoritarul, incat, daca partenerul nu tine cont de tine, poti riposta ciudat. Ba chiar finalul de luna s-ar putea sa fie foarte tensionat, pentru ca ai putea avea reactii cam nervoase si uiti si de diplomatie si de amabilitate si sari la harta pentru nimic. Greu de pastrat armonia in cuplu luna aceasta. Dar ar fi bine sa iti asumi si tu mai multe, sa iei decizii, sa fii o jumatate corecta si echitabila in tandem, nu lasa doar pe celalalt sa duca tot greul. Sunteti doi, nu uita asta!

SERVICIU

Ca-ti place sau nu, ai toata viata ceva de invatat, si aceste ultime luni ale anului sunt ca o scoala pentru tine. Fie ca trebuie sa inveti ceva nou ca sa urci pe un nivel superior in domeniul tau de pregatire, fie ca trebuie sa umbli prin sertarele trecutului si sa-ti amintesti informatii deja acumulate candva, dar uitate sau nefolosite, tot scoala se numeste. De luna aceasta se schimba un pic registrul in plan profesional. In zona carierei va intra pe 9 Luna Neagra si va sta acolo cateva luni. Pe unde trece Luna Neagra, ceva se da peste cap, se dezechilibreaza, se subrezeste, ca atare trebuie sa fii mult mai atent ca oricand, ca nu cumva imaginea ta sa aiba de suferit, ca reputatia ta sa fie patata, ca insasi pozitia ta profesionala sa scartaie. Și daca tot vorbeam de scoala, tot o scoala va fi si lupta ta pentru stabilitate profesionala pentru cateva luni de acum incolo, deci fa totul corect, cu cap, matur, nu da nimic peste cap, asa cum iti place tie, ci ramai calm si rezervat ca sa nu faci vreo greseala. Proba timpului va fi cea mai eficienta, ca atare tot ce rezista acestor luni care vin inseamna ca e puternic si e potrivit pentru tine. Daca moare la primul hop, inseamna ca exista altceva mai bun undeva.

ACVARIA