GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP NOIEMBRIE 2017. Balanta.

DRAGOSTE

Cum sa nu te simti bine si luna aceasta cu Marte si Venus in curtea ta, ambele planete care se ocupa de viata in doi. Bine, nu e totul perfect nici din acest punct de vedere, pentru ca si Venus si Marte vor forma opozitii cu Uranus la inceput si final de luna, dar sunt… ultimele opozitii pe care Uranus le face cu cele doua planete. Ultimele, pentru ca de anul viitor Uranus va parasi zodia diametral opusa tie, Berbecul, deci nu va mai viza la fel viata de cuplu. Practic, poti spune ca eventualele furtuni care mai dezechilibreaza viata in doi sunt ultimele, ca de la anul sa simti si tu ca se mai linistesc lucrurile, ca se instaleaza pacea si armonia. E cam ultima oara cand viata in doi cere schimbare, curaj, initiativa, forta de decizie, dar poate si ultima oara cand atmosfera e atat de aprinsa in relatia dintre femeie si barbat. Cel mai mult ar avea de castigat luna aceasta cuplurile casatorite vechi, mature, care au deja un trecut solid in spate, pentru ca ajungeti la niste concluzii menite sa restabileasca o anumita ordine in casa voastra. E vremea unor decizii, a unor declarasii, a unor angajamente cu bataie lunga, pentru ca se presupune ca in acesti unltimi ani ai invatat destule despre voi doi ca sa stii mai bine ce ai de facut, deci spune cu mai mult curaj si cu sinceritate ce ai de gand sa faci, ce tine de tine pentru ca viata voastra in doi sa devina mai solida. Cu Marte in zodia ta ai toate resursle necesare de a trece la actiune, de a face ceva, nu doar de a spera ceva, deci ceea ce pornesti acum poate avea efecte benefice pentru tine si partenerul tau deopotriva daca ai curajul sa spui ce doresti. Fara Liuna Neagra in Sagetator esti mai clar in exprimare si multiplele interpretari gresite din ultimele luni dispar, deci grabeste-te sa spui clar si concis celui drag ce planuri ai.

SERVICIU

La cat de activ esti, datorita prezentei lui Marte in zodia ta, ar fi bine sa canalizezi aceasta energie spre munca, sau spre orice alte activitati care cer un consum mai mare de efort din partea ta. Se nasc niste planuri noi in mintea ta, care merita puse in aplicare cat mai repede, pentru ca acum ai si energia fizica, si dorinta/ambitia, si inspiratia, si speranta, si instrumentele necesare pentru a trece cu brio la fapte. Daca ai si ceva palpabil de castigat de pe urma eforturilor, cu atat mai mare determinarea, deci ai curaj sa te apuci serios de treaba, pentru ca ar iesi bine. Ce-i drept, se vor ivi pe parcursul lunii suficiente oprelisti din partea celor care nu te au la suflet – concurenti, rivali sau poate chiar asociati care vad altfel lucrurile decat tine – dar merita sa te concentrezi pe ce ai de facut, pentru ca roadele ar fi foarte bune, poate chiar neasteptat de bune. Apuca-te de orice actiune in care e nevoie de implicare, de efort, de curaj, ba chiar si de ceva risc, pentru ca ar iesi cel mai bine.

ACVARIA