GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP MAI 2017. Varsator.

DRAGOSTE

Ai grija ce angajamente iti iei in plan sentimental, pentru ca esti predispus la planuri marete, frumoase, pompoase, dar care pot ramane doar la stadiu de promisiune, cu prea putine sanse de concretizare. Crezi atat de mult in ele incat nasti adevarate scenarii fanteziste cu privire la viata sentimentala asa cum o astepti tu in viitor, dar unele din marile tale vise sunt totusi doar…vise. Daca faci declaratii de dragoste, daca-i promiti ceva partenerului, daca iei decizii legate de iubire, bazeaza-te numai pe adevar, realitate, fapte, adica doar pe ceea ce poti face cu adevarat. Desi iubirea se poate anima luna aceasta, pare mai degraba un joc adolescentin, decat un plan matur si bine fundamentat,deci nu te implica in actiuni de anvergura, pentru ca s-ar putea sa nu tina.

SERVICIU

Spre tinte greu de atins visezi si in cariera, dar trebuie sa recunosti ca nu le stii pe toate si ai mereu ceva de invatat. Totusi, trebuie sa alegi cu grija domeniul pe care sa-l aprofundezi, pentru ca nu din orice directie vor aparea si rezultatele. E ca si cum te atrage acum un anumit domeniu de studiu, te inscrii la cursuri, iti dai examenele si obtii o diploma, dar piata muncii nu ofera nici un job in acel sens. Da, poate pe tine te face fericit acel domeniu asupra caruia iti canalizezi toate resursele, dar deocamdata e doar un plan care va zace o vreme in sertar. Cine stie cand va veni vremea lui sa fie pus in practica?

ACVARIA