GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP MAI 2017. Taur.

DRAGOSTE

Guvernatoarea ta, Venus, nu este in cea mai placut pozitie, ca atare esti printre cei mai emotivi, retrasi, tematori luna aceasta, de parca nu ai curaj sa spui sau arati ce simti. Preferi insa intimitatea ca atare, daca persoana iubita iti ofera mai mult timp pentru a fi cu tine, vei dori mai degraba sa stati ochi in ochi doar voi doi, pentru ca ai mai multa nevoie ca TU sa fii cel rasfatat luna aceasta. De obicei, oferi tu, dar acum vrei sa fii si tu in centrul atentiei. Se schimba cumva registrul in plan sentimental, deoarece Nodul Nord a iesit din zona dedicata iubirii, acolo unde a stat mai bine de un an, ca atare resimti un fel de usurare, parca ai scapat de o povara, pentru ca iubirea ti-a oferit in ultimele luni multe lectii legate de incredere, responsabilitate, asumare, grija pentru celalalt, supunere si rabdare. Fara Nodul Nord aici se presupune ca ai terminat un curs intensiv despre toate aceste valori ale vietii in doi si de acum te preocupa mai mult siguranta familiei tale. Prezenta lui Mercur in zodia ta in prima parte a lunii te sustine sa discuti deschis cu jumatatea ta, sa puneti tara la cale si sa comunicati mai mult, mai ales ca aveti unele aspecte mai sensibile la ordinea zilei, printre care si bugetul familiei.

SERVICIU

Munca cere mult de la tine, Jupiter se afla inca acolo in Balanta si-ti cere sa iti vezi serios de treaba, sa-ti duci la indeplinire angajamentele, dar nu e tocmai o luna usoara. Muncesti mai mult decat poti, eforturile te lasa fara energie, si cum nici Venus nu e in cea mai buna zona pentru a te sustine, treci prin suficiente momente sensibile in care psihicul obosit isi lasa amprenta, ce bine ar fi sa-ti iei o vacanta, dar inca nu a venit vremea. Ai da mult mai bine randament daca ai fi pe cont propriu, daca nu ai avea sefi, daca nu ai fi simplu executant al unor planuri, pentru ca libertatea de decizie, de miscare, de actiune sunt preferatele tale, chiar daca nu prea ai parte de ele. Daca le-ai avea, ai face minuni, dar daca esti doar o parte dintr-un angrenaj, greu de crezut ca vei fi lasat sa faci totul cum ai vrea tu. De multe ori vor aparea altii mai puternici, mai severi care isi vor impune parerea si tu nu ai ce face decat sa te supui. Tensiunile cresc spre finalul lunii, si adeseori ai parte de nemultumiri din cauza stresului acumulat.

ACVARIA