NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP MAI 2017. Sagetator.

DRAGOSTE

E animatie mare in plan sentimental, Venus dandu-si intalnire cu Uranus, aici in zona dedicata iubirii, dand sanse pasiunii si noului sa apara in viata ta. Dar nu intotdeauna animatie inseamna fericire, prima parte a lunii venind cu discutii in contradictoriu, atitudini false si minciuni, care nu ajuta prea mult viata in doi. Comunica mai mult cu partenerul, acceptati-va unul altuia parerile si defectele, si tine cont ca amandoi aveti propria personalitate care uneori da in clocot. Daca are loc vreun eveniment neplacut in cuplu, se pare ca de la tine porneste, pentru ca Lilith se afla in zodia ta si te face sa te comporti asa cum nu esti de obicei, incat e normal ca partenerul sa aiba si el momentele lui critice. Pot aparea situatii in care, desi iubirea e mare, se observa diferente mari in modul in care femeia si barbatul privesc spre viitor, de aceea e nevoie de un dialog amical, dar curajos, ca sa puneti tara la cale. Nu e exclus ca unele cupluri vechi sa ajunga acum intr-un impas major, de aceea trebuie sa tratati totul cu prudenta, maturitate, punand in prim plan bagajul de experiente prin care ati trecut impreuna ani de zile.

SERVICIU

Cariera este pentru o perioada din centrul atentiei, nu pentru ca nu s-ar intampla nimic, pentru ca zona tocmai fost eliberata de Nodul Nord, cel care, timp de un an si ceva, ti-a dat unele din cele mai serioase lectii in ceea ce priveste rolul tau in societate, pozitia ta profesionala si nivelul la cere ai ajuns. Se presupune ca, de acum statutul tau profesional s-a conturat in cea mai clara forma din ultimii 18 ani si de acum nu ai altceva de facut decat sa-ti vezi de treaba zi de zi cu responsabilitate. Proiectele creative pe care vrei a le pornesti cunosc un hop chiar la inceput ca si cum le-ai incepe cu frana trasa, semn ca mai ai ceva de invatat, niste informatii de acumulat sau nu ai gasit inca cei mai buni colaboratori, unii nu sunt chiar demni de incredere, deci fa primii pasi foarte atent.

ACVARIA