GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP MAI 2017. Rac.

DRAGOSTE

Te simti un pic vinovat, in plan sentimental, poate pentru ca ai incalcat un angajament, poate pentru ca ai mai omis adevarul, pe ici, pe acolo, si te tot gandesti cum sa dregi busuiocul cat mai repede, inainte de a se descoperi realitatea. O poti face cu curaj acum, dar nu te astepta sa fie usor, pentru ca, daca intr-adevar ai gresit, pot exista efecte neplacute ale eventualelor tale marturisiri sincere, tocmai de aceea, din frica, s-ar putea sa continui sa acoperi adevarul sub o unda de mister. Parca ai avea o viata ascunsa, paralela, dar e un moment bun sa iei taurul de coarne si sa repari situatia. Vei tulbura apele o zi, doua, dar dupa aceea vei avea sufletul impacat ca ai spus adevarul. E vorba de incredere aici, de sinceritate, de fidelitate, si unde acestea lipsesc, nu poate fi liniste, deci ori tu, ori jumatatea ta trebuie sa faca lumina. Nodul Nord proaspat intrat in Leu te va ajuta sa pui in valoare aspectele bune si frumoase ale iubirii iar, adevarul, chiar daca mai doare, e eliberator.

SERVICIU

Cariera e locul celor mai placute evenimente, de vreme ce Venus se afla chiar in zona dedicata acestui sector al vietii. Ai incredere in propria persoana, te exprimi curajos, deschizi cai pe care altii nu au curaj sa mearga, ca atare acum au succes cei indrazneti, care nu asteapta sa le spuna altii ce sa faca. Nu uita, insa, ca ai acea tendinta de a mai calca si stramb, de a te abate de la norme, deci, chiar daca Venus te sustine in ceea ce doresti sa faci, nu trebuie sa te joci cu riscul. Fa lucrurile asa cum se cuvine si vei fi recompensat. Poti iesi primul din competitii, poti face un pas in fata sa te afirmi, dar nu uita ca, primele zile ale lunii, pot genera si situatii neplacute: barfe, denigrari la locul de munca, vini aruncate pe umerii tai, critici nemeritate. Daca stii ca adevarul e la tine, ai curajul sa vorbesti si sa spui lucrurilor pe nume, dar daca ai totusi o vina, grabeste-te sa repari.

ACVARIA