GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP MAI 2017. Pesti.

DRAGOSTE

Ultimul an si ceva a reprezentat pentru tine o continua lectie de viata. Ai invatat ce inseamna responsabilitatea, increderea, acceptarea rutinei in cuplu, dar toate aceste lectii au conferit o anumita stabilitate relatiei pe care o dezvolti. Daca esti casatorit si ti-ai asumat rolul in cuplu punand pret pe reciprocitate, egalitate, fara ca unul dintre parteneri sa o faca pe seful, se presupune ca iesirea Nodului Nord din zona casniciei a lasat in urma un teren stabil, pe care sa mergi mai departe cu incredere. Daca ai ajuns la o anumita concluzie in urma acestui eveniment astral, ia-ti inima in dinti si spune-i si partenerului ce-ai descoperit, pentru ca va fi incantat sa vada ca de acum stii ce ai de facut pentru ca voi doi sa mergeti pe un teren lipsit de griji, provocari, incertitudini.

SERVICIU

Cariera pare sa fie cel mai sensibil plan al acestei luni, de vreme ce acolo s-au adunat Saturn si Lilith, cei doi profesori severi care te vor pune in situatia de a arata concret ce stii, cat de multe ai invatat in ultimii ani, cat de sigur esti pe cale ta. Vor fi momente cand te vei indoi de tine, sau vor avea grija altii sa-ti prezinte lucrurile intr-o lumina defavorabila. Pentru ca nu te simti foarte sigur pe tine, ai tendinta de a-ti vedea doar defectele si de a lua pe umerii tai toate vinile. Daca intuitia iti spune ca nu vaslesti in directia potrivita dorintelor tale, gandeste-te serios la viitor,la ceea ce vrei sa primesti de la viata, si oricat de greu ar fi, fii pregatit chiar si de rasturnari de situatie. Abia de acum vei avea curajul de a te aseza pe tine in prim plan, dar cu grija la destinatia spre care inima ta te intotdeuna.

ACVARIA