GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP MAI 2017. Leu.

DRAGOSTE

Cu Nodul Nord proaspat intrat in zodia ta, te poti astepta la o etapa de mai bine de un an in care multe lucruri pot sa te schimbe. Insusi destinul ti se poate schimba, si cum Leul e o zodie a iubirii, iubirea poate fi si ea in centrul atentiei. Fii pregatit sa primesti niste lectii de viata in iubire sau prin intermediul iubirii, cu atat mai mult ca, pana la finalul anului, in zona dedicata iubirii se afla si Saturn. Nu e neaparat o garantie a fericirii, tocmai de aceea trebuie sa te inarmezi cu multa intelepciune, rabdare si optimism pentru a aseza totul la locul potrivit. Cat timp pui pret pe valorile corecte ale iubirii, pe incredere, pe fidelitate, pe seriozitate, nu ai motive de ingrijorare, ca atare asuma-ti iubirea in cel mai profund mod si totul va fi bine. Nu s-ar zice ca apar evenimente majore in plan sentimental, acum, dar pentru ca vei privi diferit iubirea de acum inainte, e posibil sa resimti o stare ciudata, cum ca ti se pregateste ceva.

SERVICIU

In schimb, cariera e foarte animata luna aceasta, ai tot felul de acte de adus la zi, poate mergi la discutii cu sefii, la interviuri de angajare, la cursuri si concursuri prin care sa arati ce stii, dar singurul punct sensibil pot fi emotiile. Incearca sa ti le tii sub control, ca sa nu strici ceva din cauza unui moment de slabiciune. Posibil sa ai mult de lucru, incat vii tarziu acasa sau neglijezi viata de familie stand peste program la serviciu, probabil pui mare accent pe imaginea ta profesionala si te supara faptul ca familia nu te intelege sau nu te sustine asa cum ai dori, dar iti vezi de treaba, concentrat pe scopurile tale. Ai multe idei noi ce merita puse in aplicare, si inveti mereu ceva nou care te va ajuta sa te afirmi. Chiar daca mai sacrifici uneori viata privata pentru a da intaietate carierei, consideri ca merita efortul de vreme ce totul e mult mai agitat, in sensul bun, in cariera.

ACVARIA