GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP MAI 2017. Fecioara.

DRAGOSTE

Discutiile pe care le porti cu persoana iubita au rolul de a schimba ceva in viata voastra de zi cu zi. Poate nu sunt cele mai profunde decizii existentiale, dar, daca va luati inima in dinti sa le puneti in practica, vei vedea ca se echilibreaza multe aspecte care va deranjau pe amandoi, dar niciunul nu spunea nimic. E bine sa nu mai dati praful sub pres, sa nu va mai ascundeti dupa deget, sa puneti pe tapet acele nimicuri pe care fiecare le-a tot pus la index. Adevarul poate iesi la iveala cu aspecte din trecut pe care le-ai tinut ascunse, desi le duceai dupa tine ca o povara, dar acum, greu sau usor, poti sterge, repara, recunoaste ceea ce te apasa. Curajul de a infrunta realitatea trecutului poate alunga o stare de incertitudine, teama si deruta care pluteste peste viata in doi.

SERVICIU

Trebuie sa privesti foarte matur sensul in care vrei sa mergi si sa nu te amagesti singur alergand dupa himere. E posibil ca interesul pe care il acorzi acum carierei sa dauneze un pic vietii de familie,tocmai de aceea trebuie sa iti stabilesti foarte bine prioritatile si sa nu neglijezi viata personala. Posibil sa ai niste planuri noi in cap pe care vrei sa le pui in practica in perioada urmatoare, dar mai intai trebuie sa le fundamentezi foarte bine ca sa fii sigur ca pornesti cu cele mai solide bagaje de cunostinte.

ACVARIA