GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP MAI 2017. Berbec.

DRAGOSTE

Ai de ce sa te simti bine de vreme ce ai planeta iubirii chiar in zodia ta toata luna. Profita de Marte in Gemeni pentru a-ti exprima mai clar si mai mestesugit sentimentele, ba chiar ai putea face noi si noi cuceriri datorita talentului tau de a transpune in cuvinte trairile si emotiile tale, ba chiar si pasiunea care-ti da tarcoale. E un moment bun sa pornesti o relatie noua, chiar daca esti abia la primele intalniri. Ai putea fi ceva mai grabit, ba chiar si predispus la a impulsivitate in plan sentimental. De fapt, chiar incepe o etapa deosebita din viata ta pentru ca Nodul Nord tocmai a intrat in Leu, ceea ce corespunde zonei iubirii pentru tine. Pentru cei singuri, poate oferi auspiciile cele mai norocoase de a se indragosti, de a gasi o persoana potrivita dorintelor lor. Gandeste-te ca Nodul nord nu a mai trecut pe aici de vreo 18 ani, ca atare, pentru multi, poate fi prima oara in viata cand privesc iubirea dintr-o alta perspectiva. Dar nu e neaparat un cadou dat pe gratis, ci dragostea poate fi si o cale de a te maturiza, de a darui neconditionat. De acum, timp de un an si ceva de zile, vei intra la o scoala a vietii in care ti se va preda lectia iubirii in cel mai interesant si dinamic mod.

SERVICIU

Opozitia pe care Marte o face la inceputul lunii cu Luna Neagra nu e tocmai un avantaj pentru tine, pentru ca ai putea fi adeseori interpretat ciudat in orice actiune importanta. Cauta-ti cu atentie cuvintele, vino cu, dovezi de necontestat, pentru ca ai putea avea discutii in contradictoriu cu oameni care nu au aceleasi principii sau pareri. De fapt, cel diferit esti tu, ca atare duci o lupta grea de lamurire ca lucrurile in care crezi tu sunt bune. Multi se vor gasi sa critice, sa-ti impuna ideile lor ca litera de lege, ca atare sa nu te miri ca nu prea te intelegi cu nimeni. Aceste aspecte pot genera adeseori dispute profesionale, dar nu te lasi nici tu. Merita sa lupti, sa nu renunti, pentru ca numai din actiunile tale curajoase se pot naste acum idei excelente sau drumuri noi in cariera. Daca ai si sansa de a merge la scoala, de-a dreptul, sa urmezi un curs, sa iti masori fortele intr-o competitie, sansele sunt de partea ta. Din a doua parte a lunii gasesti mult mai usor parteneri potriviti pentru ideile tale si treci la fapte.

ACVARIA