GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP MAI 2017. Balanta.

DRAGOSTE

Desi prezenta lui Jupiter in zodia ta ar trebui sa fie un avantaj, de data aceasta nu te bucuri prea mult de auspiciile sale. Viata in doi poate fi plina de animatie, de agitatie, de provocari, avand in vedere ca si Venus a intrat acum in Berbec si acolo se va intalni cu Uranus, deja instalat de multi ani. Pregateste-te de schimbari de directie – sau macar de registru – in casnicie, de o atmosfera vie, mai tonica, dar acelasi lucru poate genera si conflicte din dorinta femeii de a o face pe liderul in casnicie. Totusi este o perioada buna in plan sentimental, iubirea are acum sansa sa reinvie, sa se elibereze de aspecte care te tineau blocat in trecut. Stai deschis de vorba mai mult cu partenerul si lucrurile vor capata un ritm mult mai alert.

SERVICIU

Viata profesionala nu este prea mult in prim plan, e, mai degraba, o perioada in care ar trebui sa te apleci asupra studiului, sa inveti lucruri noi, sa iti rezolvi problemele neechilibrate din trecut cu privire la diplome pe care nu le-ai obtinut candva, cursuri neterminate, examene pe care nu ti le-ai sustinut, pentru ca duci dupa tine niste etape neincheiate la vremea lor. Poti cunoaste acum persoane care iti pot schimba modul de-a privi lucrurile in cariera, astfel incat, in lunile urmatoare, sa pui la punct acele aspecte restante in ceea ce priveste munca. Intoarce-te putin in trecut si vezi ce nu ai dus la bun sfarsit si ocupa-te acum prioritar de rezolvarea lor.

ACVARIA