GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP IUNIE 2017. Varsator.

DRAGOSTE

Esti un pic cam superficial in iubire si ai putea sa-i descrii viitorul, celui drag, in lumini senzationale, fulminante, sclipitoare, dar… sunt simple fantezii. Evita sa faci promisiuni prea mari, de care nici tu nu stii daca esti capabil sa le onorezi. Tu oricum privesti spre viitor cu un ochi de vizionar, iubind mai mult ce te asteapta dincolo de orizont decat ceea ce vezi deja sub pasii tai, dar viitorul nu trebuie ambalat numai in poleiala care-ti ia ochii. Priveste-l asa cum e, si nu-i promite celui drag ce nu exista. Idealismul tau poate aluneca intr-o zona extrema, vorbind despre ce minunata va fi iubirea voastra, de cat de multe vei face pentru cel drag sau alaturi de el… dar dupa o vreme sa descoperi ca te-ai cam dezumflat. Nu promite marea cu sarea, nu visa enormitati, nu spera ce nu poate exista, ci incearca sa construiesti viitorul pas cu pas doar cu resursele pe care le ai la dispozitie, fara a vinde blana ursului din padure.

SERVICIU

Lucrurile la serviciu intra intr-o oarecare zona de confort, de banal, ceea ce chiar ti-ar putea oferi sansa de a-ti lua si cateva zile libere, pentru ca, cel putin in prima parte a lunii, e destul de calm in cariera. Nu la fel de calm e finalul lunii, cand ai putea trece prin adevarate furtuni emotionale, conflictele cu rivali, discutii dure cu altii mai puternici decat tine, cu superiori, cu hopuri inerente in ascensiunea ta profesionala. S-ar putea spune ca e o perioada de criza, in care adeseori emotiile te vor dobori, lacrimile vor navali, teama de a actiona se va instala, dar trebuie sa lupti cu toate aceste probe, deloc putine, care vor incerca sa te traga inapoi, dar nu sun decat teste care-ti verifica ambitia, rezistenta, dorinta de a duce la capat ce ai inceput. Cei puternici si experimentati vor obtine ceea ce vor, cei slabi si sensibili pot claca, deci tu din ce categorie vei fi? Nu ar fi prima oara cand treci prin asta, deci, daca ti-ai invatat bine lectiile trecutului vei sti exact ce ai de facut.

ACVARIA