GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP IUNIE 2017. Taur.

DRAGOSTE

Esti printre cei vizati de astre luna aceasta, pentru ca Mercur iti face o vizita pana pe 7 iar pe 6 intra aici si Venus, guvernatoarea ta. Ele te ajuta sa fii mai volubil, mai comunicativ, si cine stie, poate chiar pe 6-7 esti ajutat din plin de ambele planete sa faci o declaratie de dragoste, pentru ca ai la purtator si arta seductiei si arta conversatiei, deci foloseste-te de ele! Mercur este un aliat de nadejde in plan sentimental, deoarece te poate ajuta sa rezolvi o serie de aspecte neclare, deci vorbeste, nu sta in banca ta, pentru ca iubirea are nevoie de comunicare pentru a te face inteles si a intelege si ce are celalalt de gand. Venus in zodia ta e foarte puternica, deci e momentul mult asteptat din an in care pui mai mare pret pe emotie, pe senzualitate, pe intimitate, pe amor asa cum iti place tie, dar sa nu crezi ca totul e roz si frumos. Vor mai exista momente, mai ales in prima parte a lunii, in care, umar la umar, aveti de trecut impreuna un hop, deci trebuie sa demonstrati ca sunteti alaturi la bine si la greu.

SERVICIU

Nici tu nu stii cum sa te imparti mai bine intre serviciu si casa, de vreme ce ambele te solicita la fel de mult. Ba si mai si, e posibil ca inclusiv la serviciu sa fii tras in doua directii in acelasi timp, de exemplu sa preiei doua sarcini, sa joci doua roluri, sa tii locul vreunul coleg, si astfel sa lucrezi aproape dublu. Dar vei face fata cu brio, de parca reusesti sa pastrezi un echilibru in toate, astfel incat sa nu te epuizezi de tot, gestionandu-ti bine resursele. Noroc de Venus, patroana ta, care vine sa te incarce de energia sa binefacatoare, astfel incat, desi tragi tare, primesti de la ea toata energia de care ai nevoie. Ce-i drept, mult mai favorizate sunt femeile acum, care se pot folosi chiar de sarmul lor personal pentru mai mult succes in toate, dar esti serios in tot ce faci si-ti indeplinesti sarcinile cu seriozitate si harnicie.

ACVARIA