NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP IUNIE 2017. Sagetator.

DRAGOSTE

Nu ai cum sa te simti in apele tale cu Luna Neagra in curtea ta in opozitie cu Soarele, ca atare te poti astepta la un inceput de luna de-a dreptul iritant, de parca ai intrat in zona crepusculara si nu mai intelegi nimic. Ai mereu senzatia ca partenerul te minte, ascunde ceva, joaca pe doua fronturi, dar nici tu nu esti departe de aceeasi ispita. Vorbele care se aud acum in cuplu nu sunt demne de a fi crezute, ca atare mai bine te abtii sa faci afirmatii, declaratii, promisiuni sau sa iei decizii pentru ca e greu de crezut ca vor duce undeva. Dar nici tu nu-l crede pe partener, ca si el se poate dezice. Norocul tau e prima parte a lunii, care il are inca pe Venus in zona iubirii, ca atare acum e momentul sa iei taurul de coarne si sa faci ceva, sa schimbi ce nu merge sau, daca esti la inceputul unei noi relatii, sa fii mai curajos ca sa treci deja la etapa urmatoare. Sunt mari sanse ca o relatie pornita chiar in primele zile ale lunii sa aiba un rost in viata ta, nu e intamplatoare, ci merita investitia de energie la care te solicita. Totusi, cat timp Soarele se afla in Gemeni, te poti astepta la discutii aprinse cu partenerul si, culmea, de data aceasta cel care se tot opune esti tu, dar poate stii tu mai bine de ce trebuie sa spui nu. Celalalt nu vede unele aspecte pe care tu, ajutat de Saturn, s-ar putea sa le intelegi mai bine, le-ai analizat mai prudent, le-ai verificat deja si vrei astfel sa-l tragi si pe el de maneca. Dar nu va fi usor sa-l convingi.

SERVICIU

Parca ai fi blocat in trecut sau intr-o etapa mai veche din care lucrurile nu mai evolueaza asa cum trebuie, dar uneori franele au si ele rostul lor. Te tin pe loc pentru ca mai ai ceva de invatat din etapa respectiva sau poate nu ai dus cum trebuie la indeplinire o sarcina si e nevoie sa starui mai mult asupra ei. Nu considera acest blocaj ca pe ceva negativ, ci ca pe o sansa de a aprofunda mai bine situatia, la fel ca cei care repeta anul si iau apoi examenele cu 10. Ai oricum de partea ta un profesor bun, sever, ce-i drept, si anume pe Saturn care te ajuta sa privesti si peste umar, sa vezi unde nu ai inteles bine lectia ca s-o mai repeti o data, deci nu te teme sa privesti inapoi, chiar daca tu esti o zodie optimista ce tinteste doar inainte. Uneori sageata Sagetatorului face un ocol si inapoi, ca bumerangul. Acum, dupa ce ai mai acumulat ceva experienta si te-ai maturizat din mers, vei sti sa rezolvi mult mai bine orice sarcini, ca atare ocupa-te de restante, mai intai, sterge-le de pe lista si abia dupa aceea tinteste spre altceva. Venus oricum te av ajuta sa-ti pui la treaba talentele cu care esti inzestrat, pentru ca… ai cu ce!

ACVARIA