GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP IUNIE 2017. Rac.

DRAGOSTE

Este perioada ta preferata, cand, mai intai intra Marte in zodia ta – si-l astepti de vreo 2 ani si ceva sa revina – iar spre final de luna vin aici mana in mana si Mercur si Soarele deci te vei incarca de energie! Profita de aceste momente pentru a incepe lucruri noi, pentru a da startul unor actiuni in care ai nevoie de mai mult curaj. De ce nu si in iubire! Marte te poate face mai indraznet, mai activ, mai cu pofta de viata, ceea ce poate atrage atentia asupra ta altfel decat pe parcursul anului. Unii te pot remarca acum cu alti ochi deci, daca vrei sa cuceresti pe cineva, acum e momentul! Desi ai pitea porni luna cumva cu frana trasa, avand impresia ca nu te intelegi cu sexul opus, lucrurile se pot schimba dupa ce Marte va intra in Rac, pe 4 iunie, deci ia taurul de coarne si treci la fapte. Nu astepta, pentru ca acum castiga cei care iau initiativa, spun ce vor, isi arata sentimentele, ies la lumina, deci asta trebuie sa faci si tu. Mult mai sustinuti sunt barbatii, decat femeile, acestea din urma avand si ele momentul lor de glorie in primele zile ale lunii, cand ar putea sa cucereasca la prima vedere pe oricine. Viata in doi se desfasoara pe un teren bun, sigur, in ascensiune, avand impresia ca lucrurile se cladesc asa cum doreati, ba poate vorbiti si despre a avea (alti) copii!

SERVICIU

Locul de munca e spatiul celor mai contradictorii evenimente. Unele merg anevoios sau deloc, altele fac pasi mici, dar siguri, deci nu se poate vorbi de progrese majore in cariera. Dar iti duci la indeplinire sarcinile cu seriozitate. De fapt, e posibil sa te bata gandul sa vorbesti cu superiori despre niste proiecte noi, despre niste idei care consideri ca ar avea efecte profitabile, dar esti indecis inca, de parca ti-ar fi teama ori sa nu fii criticat, ori sa nu ti se fure ideile, mai ales daca ar insemna si obtinerea unei pozitii superioare sau un salariu mai bun. Sunt momente cand bati pasul pe loc, dar nu te speria: uneori o piedica e cel mai bun lucru, pentru ca-ti taie elanul, te mai trage de maneca sa privesti mai atent lucrurile. Daca totul ar merge ca uns, nu ai avea timp sa vezi lucrurile in detaliu, dar asa iata, revizuiesti totul inca o data si gasesti mai usor solutii bune. Primele zile ale lunii nu sunt tocmai placute la serviciu, avand mereu impresia ca esti vorbit pe la spate, ca nu ti se spune totul, ca unii umbla cu cioara vopsita pe langa tine, ca atare fii extrem de atent la toate aspectele, ca nu cumva sa fii indus in eroare.

ACVARIA