GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP IUNIE 2017. Pesti.

DRAGOSTE

Tu esti printre cei favorizati sa traiasca emotii intense, care dau in clocot in inima ta. Adu-ti aminte de lucrurile frumoase care te leaga de cel drag, scoate de la naftalina sentimente sau trairi pe care le-ai mai avut candva, pentru ca ar putea fi la fel de intense ca altadata. Poate e vorba de o fosta iubire care revine in viata ta cu riscul sa ti-o dea iar peste cap, poate e doar sansa de a privi inapoi la relatia actuala pentru a va oferi unul altuia niste explicatii, niste raspunsuri, alungand ceata de peste unele aspecte care lasau semne de intrebare. Vorbesti cu partenerul despre viitor cu un ton serios, grav, de incredere, pentru ca tu chiar crezi in ceea ce speri sa se intample candva. Daca si el vede viitorul la fel, esti fericit, veti trece la actiune. Astepti mult de la partener, lasandu-te cumva in mainile sale, dar poate ai norocul unui partener care stie ce vrea si-si va asuma rolul de conducator al relatiei, ducand-o cu brio intr-o directie constructiva si promitatoare.

SERVICIU

Cariera va fi, pentru o vreme, in centrul atentiei, pentru ca acolo se vor petrece tot felul de evenimente din care ai multe de invatat. Unele lectii sunt dure, altele sunt adevarate recompense, unele sunt folositoare si mature, altele sunt ca niste poveri, deci asteapta-te la de toate. Nu trebuie sa te amagesti, ci sa privesti la ce poti si ce nu poti, la ceea ce vrei sa obtii in cariera, cu maxima prudenta si seriozitate. Daca ai in preajma ta lingusitori care te lauda, iar tu simti ca nu meriti, alunga-i, nu-i asculta, pentru ca minciunile lor te pot impinge intr-o directie nefasta. Ai putea crede ca poti mai mult si, cand vei da piept cu marile hopuri, ai putea descoperi ca nu erai chiar super-eroul pe care-l ridicau ceilalti in slavi. Bazeaza-te pe fortele tale asa cum le stii tu, nu cum ti le creioneaza altii care au interese egoiste. Poti mai mult, asa e, dar trebuie sa descoperi tu singur la ce esti cel mai bun, altfel lingusitorii mincinosi de pe margine s-ar putea folosi de calitatile tale si, cand va fi momentul culegerii roadelor, sa te trezesti ca au primit ei totul. Fii pe faza si arata ca tu esti seful!

ACVARIA