GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP IUNIE 2017. Leu.

DRAGOSTE

Planul sentimental e destul de solicitant, pentru ca, de cand a intrat Luna neagra in Sagetator, parca nu mai merg lucrurile ca altadata. Esti plin de suspiciuni, de indoieli, de temeri ciudate cu privire la jumatatea ta sau poate esti gata-gata sa calci stramb, incat e o adevarata lupta de constiinta cu privire la viata sentimentala. Primele zile ale lunii sunt intense, vii, bune in relatia cu partenerul oficial, dar daca nu esti casatorit inca, atmosfera nu e dintre cele mai bune. Sunt momente cand ceri ajutorul persoanei iubite si acestea nu prea e alaturi de tine, asa cum ai dori, ceea ce, desigur, subrezesc increderea si iubirea. In fond, sunteti alaturi la bine si la greu, si cand vezi ca el doar cere de la tine iar cand trebuie sa dea si el ceva inapoi, nu e pe aceeasi lungime de unda, suferi profund. Lipseste cooperarea, sprijinul reciproc intre voi, deci aici trebuie lucrat mai mult, ca nu cumva unul sa dea totul iar celalalt sa se rasfete in tot ce primeste de la celalalt. Dai, primesti! Nu primesti? Cere!

SERVICIU

Daca lipseste cooperarea in plan sentimental, nu acelasi lucru se poate spune despre planul profesional, unde gasesti mereu pe cineva la care sa apelezi si pe care sa te bazezi. Esti mai tot timpul in legatura cu lumea, dai si primesti telefoane, esti cautat si bati la tot felul de usi, din acest schimb permanent de idei avand numai de castigat pe parcursul lunii. Esti, cumva, in centrul atentiei, lumea simte ca ai ceva de spus, esti un model, un exemplu demn de urmat, si multi te aseaza cumva in prim plan, ceea ce, desigur, iti place, dar nu le poti avea pe toate. Daca esti pe val la serviciu, ai putea fi mai nemultumit in viata personala, dar acum depinde pe ce pui tu mai mult accent. Daca jobul iti consuma acum toata energia, atunci reusitele nu vor intarzia sa apara. Fii atent si la propunerile noi (de colaborare, de asociere, de preluare a unei sarcini), pentru ca nici nu stii de unde sare iepurele! Pui pasiune si-ti place ceea ce faci, deci e normal sa culegi roade demne de lauda.

ACVARIA