GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP IUNIE 2017. Fecioara.

DRAGOSTE

Nu s-ar zice ca e o luna mai speciala, dar planul sentimental pare destul de linistit si placut, cu un aer de vacanta. Te simti bine alaturi de cel drag, si puneti mai mult accent pe emotie, pe tandrete, pe romantism, exact ce trebuie pentru o luna frumoasa in iubire. Ti se pot face declaratii dintre cele mai tandre, poate chiar cineva isi impartaseste pentru prima data trairile in fata ta, deci da, e o luna in care pui mai mult pret pe ceea ce simti, pe ceea ce primeste inima ta. Cat timp si tu, la randul tau, oferi cu draga inima emotie si romantism, se poate vorbi de o luna pe placul tau, cu mari sanse de a trai momente in doi de neuitat. Totusi, in relatia cu partenerul de suflet, incearca sa ramai cu picioarele pe pamant, pentru ca esti un pic mai credul. Partenerul ar putea face promisiuni imense care te pot entuziasma, ca apoi sa descoperi ca a fost doar un balon de sapun, ca atare cere, ca de obicei, dovezi, nu simple vorbe!

SERVICIU

Esti preocupat de imaginea ta la serviciu si lupti din rasputeri sa ai dreptate, dar nu putine vor fi momentele cand emotiile te vor dobori si, in loc sa spui ce ai in minte, ai exact reactia inversa, ori sunt altii mai tari de gura si ti-o iau inainte. Esti mai emotiv, mai sensibil poate, de aceea nu vei reusi de fiecare data sa-ti exprimi punctul de vedere, ceea ce poate genera suspiciuni la adresa ta. Va fi de-a dreptul frustrant sa descoperi ca altii, mai putin pregatiti decat tine, dar mai volubili si mai siguri pe ei, obtin ceea ce ti se cuvine, ca atare lupta pentru drepturile tale, nu lasa emotiile sa te copleseasca. Ai o permanenta stare de nesiguranta, dar totul e legat de increderea scazuta pe care o ai in tine, deci aici trebuie sa insisti cel mai mult: in recastigarea imaginii tale, a stimei de sine sau poate de a atrage alaturi de tine persoane mai puternice care sa te sustina din umbra, soptind ca un hei rup continuu: hai ca poti!

ACVARIA