GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP IUNIE 2017. Berbec.

DRAGOSTE

Incepi luna in forta cu Uranus atasat de Venus chiar in zodia ta, ceea ce te favorizeaza pe tine, in principal, in gasirea unei noi iubiri sau in schimbarea atmosferei in plan sentimental. De fapt, noul poate invada orice plan direct legat de iubire, de exemplu sa-ti faci noi prieteni, sa cuceresti usor pe cineva, sa te indragostesti lulea sau sa pornesti o noua relatie bazata pe atractie instantanee. Esti ajutat si de Jupiter, in continuare, pentru a echilibra orice situatie din cuplu, aducand un suflu nou, binevenit. Totusi, tu esti cel care da ritmul in iubire, pentru ca Venus iti insufla o mai mare dorinta de iubire si de pasiune in primele 6 zile ale lunii. Discuta cu jumatatea ta cat mai mult, stai si asculta-l, pune pret pe reciprocitate, pentru ca prin dialog deschis si viu se pot repara o multime de animozitati in plan sentimental. De fapt, tocmai ai intrat la o scoala ce va dura un an si jumatate de acum incolo, la care ti se va preda la modul cel mai serios generozitatea in iubire, pasiune, inflacararea, implicarea, schimbul intens de emotii si sentimente, pentru ca Nodul Nord, la tine, s-a mutat nu demult in zona dedicata iubirii si te va supune unui tir continuu de lectii de viata prin care vei afla cu adevarat… cum se mananca iubirea. Cei tineri traiesc acum poate pentru prima oara acest tranzit astral, deci fiti pe faza, nu e de glumit.

SERVICIU

Primele zile ale lunii te fac mai posac in tot ce e legat de serviciu, ceva nu merge tocmai bine, comunicarea merge anevoios, esti inteles gresit sau intelegi tu gresit diverse informatii, ca atare fii mult mai atent la ce afirmi sau la ce informatii iei de bun. Un superior ar putea sa critice ideile tale ceea ce te poate face sa te comporti ciudat, dar nu ar trebui sa renunti la ce ai de spus, cin dimpotriva, sa-ti gasesti forma cea mai clara si mai concisa pentru a te face auzit, deoarece ai ceva de spus, numai ca mereu ceva te retine: superioritatea sau prestanta unora, aroganta sau raceala altora, distanta care se resimte intre tine si cei carora te adresezi. Totusi, muncesti pentru bani, acesta e principalul scop, evident, ca atare pui suflet si pasiune in tot ce faci, constient ca asa se vor vedea si rezultatele.

ACVARIA