NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP IUNIE 2017. Balanta.

DRAGOSTE

Desi patroana ta Venus paraseste repede zona dedicata vietii in doi, lucrurile raman animate acolo, semn ca Venus si-a facut datoria si a adus un plus de prospetime in cuplu. Animatie inseamna si agitatie, deci nu e exclus sa fi trecut prin cateva momente mai tensionate, dar uneori e nevoie de cate o furtuna ca sa se curete locul de energii stagnante si de a face un pic de ordine dupa aceea. Iubirea s-a reaprins si simti acest aer nou intre tine si persoana iubita, asteptand cu mult entuziasm ce urmeaza. Unele Balante sunt abia la primii pasi ai iubirii, altele iau decizii prin care se arata pregatite sa treaca la un nou nivel, deci, oricum ai privi lucrurile, poate fi luna unui nou inceput. Dar nu trebuie sa-l faci cu graba sau dominat de pasiune, ci cu cap! Ratiunea trebuie sa conduca in locul inimii ca atare asculta ce-ti spune mintea: o fi bine sau rau, o fi momentul sau n-o fi? Nu inima va sopti ce e mai bine, ci numai greierasul acela ascuns in mintea ta!

SERVICIU

Animatie e si la serviciu, semn ca tu, dominat poate de energia covarsitoare a lui Jupiter, esti pus pe fapte mari pe toate planurile. Vrei schimbare sub orice forma, si ai curajul de a da peste cap totul, convins ca intotdeauna e loc de mai bine. Vrei altceva si nu stai sa-ti dea altii, ci iei chiar tu taurul de coarne si deschizi usi, pornesti cai, iei decizii, tot ce poate oferi un nou drum de mers pentru tine. Marte te ajuta sa obtii tot ce-ti doresti. Vezi, culmea: daca in iubire esti indemnat sa-ti asculti ratiunea, in cariera e exact invers: esti indemnat sa-ti urmezi placerea, dorinta, tot ce ofera inimii tale un anumit confort. La trairile pe care le investesti in tot ce se petrece in cariera ta, e si normal sa nu dormi noptile, sa fii plin de griji si chiar si de temeri, dar esti totodata mult mai inflacarat, asteptand cu interes rezultatele. Mergi mai departe, pedaleaza mai tare, pentru ca ritmul e alert!

ACVARIA