GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP IULIE 2017. Varsator.

DRAGOSTE

Interarea lui Marte in Leu anima mult spiritele in cuplu, dar numai de tine depinde in ce sens le anima. Daca el vine incarcat cu regrete, cu amintiri pe care abia astepti sa le scoti la lumina, cu evenimente din trecut care te irita inca, e clar ca se poate ajunge usor la conflicte in relatia cu partenerul. Dar daca Marte, de fapt, reaprinde flacara iubirii, a pasiunii, a atractiei, atunci poti avea numai de castigat de pe urma acestu tranzit pe care il astepti de vreo 2 ani. Cu Marte in Leu si Venus in Gemeni, ai tot ce-ti trebuie pentru o viata sentimentala reusita, deci nu astepta doar de la celalalt sa-ti ofere, ci fii tu initiatorul unora dintre cele mai aprinse planuri in doi. In jurul datei de 20, cand Jupiter si Venus vor forma un trigon frumos, ar fi un moment bun sa pui tara la cale impreuna cu persoana draga, sa stati de vorba si sa vedeti care e directia spre care amandoi doriti sa mergeti. Chiar daca aveti opinii diferite, ati putra gasi o solutie sa va uniti in acelati sens, pentru ca amandoi sa fiti fericiti. Pentru unii, poate fi momentul ideal pentru a incepe o relatie ce poate duce la casatorie sau poate chiar sa faca acum pasul cel mare!

SERVICIU

Prima parte a lunii canalizeaza toata atentia spre ceea ce se petrece la serviciu, unde e un zbucium mare de emotii si idei. Sunt proiecte din trecut care iti cer atentie sa te ocupi de ele acum, prioritar, desi tu ai avea altele mai noi in plan. Ceva totusi nu se desfasoara pe cel mai pasnic teren, se incing dispute la serviciu, imaginea ta de profesionist responsabil este in joc, deci sa nu te mire ca sunt momente cand ai senzatia ca toata lumea are ceva cu tine si e impotriva ta. De fapt blocajele chiar de la tine provin, pentru ca esti plin de toane si nu reusesti sa-ti pastrezi pozitia de la un capat la altul. Te razgandesti de multe ori, te intorci, faci un ocol, bati pasul pe loc, iar continui, deci nu prea dai dovada de consecventa in planurile de serviciu. Mult mai bine ar fi daca ti-ai lua un concediu acum, dar culmea ca nici acasa nu esti in apele tale, incat nu stii nici tu ce sa crezi: vrei la serviciu sau nu? Eventual ar fi bine sa privesti curajos inapoi, la etapele mai vechi ale unor sarcini de serviciu, pentru ca unii ti-au atras atentia ca ai scapat ceva din vedere sau ca ai gresit si acum, daca tot stii ca ceva nu e in regula, ai ambitia necesaea de a remedia totul si a reinstala echilibrul just.

ACVARIA