GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP IULIE 2017. Taur.

DRAGOSTE

Cum sa nu te simti bine luna aceasta cand pornesti cu Venus, patroana ta, in vizita chiar parin casa ta. Ea iti da energie, romantism, senzualitate, bucurie de a trai, tandrete si nevoie de a darui iubire, deci foloseste-le pe toate in tot ce-ti place sa faci, fie ca e vorba de munca sau iubire. Chiar daca iubirea ta se indreapta mai mult citre cei dragi, de acasa, nu inseamna ca viata in doi nu are de castigat de pe urma acestui aspect. Astepti mult de la partener si ai norocul sa-l vezi mult mai implicat in chestiunile de cuplu, in treburile domestice, poate va permiteti si o vacamta intima care sa lege si mai mult relatia. Finalul de luna te ajuta sa-ti exprimi mult mai clar sentimentele, de a lua decizii concrete si bune pentru tine si jumatatea ta, de a comunica mai lejer, de a v oferi mai mult unul altuia, practic, palpabil, ceea ce e un beneficiu pentru relatia de cuplu. Dar e posibil sa revina in discutie niste aspecte din trecut, care pot fi acum echilibrate, readuse pn discutie si rezolvate cu mai mult curaj.

SERVICIU

Ceva nu iese tocmai bine la serviciu, disputele pe marginea proiectelor incepute sau chiar cele terminate mai demult se incing la tot pasul, de aceea nu ar fi o perioada prea calma la locul de munca. Desi tu iti dai tot interesul si te arati dispus sa discuti cu calm si diplomatie, nu la fel de amabili sunt colegii tai care ridica tonul la orice. Unii scot de la naftalina erori de mai demult, fapte de altadata, afirmatii facute cine stie cand, si e normal sa te irite sa descoperi ca unii nu au iertat sau nu au uitat aspecte de odinioara care nu-si mai au rostul. E o revenire la vremuri de demult care nu ar mai conta, dar au grija unii sa tot vorbeasca despre ele, ba poate sa-ti si reproseze cele intamplate atunci. Daca ti se ofera sansa de a repara problema veche, grabeste-te s-o faci ca sa stergi inca un capitol. De fapt, se vorbeste despre trecut cu un ton cam nervos, cam agresiv, de parca se discuta doar despre erori de odinioara care nu au fost reparate cum se cuvine la timp si ti se tot arunca ae umeri ca o povara. Pune-ti talentele din zona comunicarii la treaba in cea mai placuta forma.

ACVARIA