NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP IULIE 2017. Scorpion.

DRAGOSTE

Traiesti din amintiri frumoase, faci ce faci si tot la vremuri de demult te intorci, pentru ca au avut loc, candva, unele evenimente pe care nu le poti uita si de unde iti extragi inca fericirea. Nu trai din iluzii, priveste realitatea si prezentul asa cum sunt, nu mai lasa trecutul sa te invaluie intr-o senzatie placuta. Din trecut pot iesi la iveala, ca dintr-un sipet cu amintiri de toate felurile, si regrete de altadata, si relatii nereusite, si esecuri de demult care inca mai dor, deci ai grija cum rascolesti trecutul. Da, poate te tot regragi acolo, pentru cp te simteai bine, erai iubit si iubeai, dar unele episoade nu mai trebuie zgandarite. Eventual, din trecut poti scoate de la naftalina niste vise abandonate sau promisiuni neonorate ce pot fi reluate cum, deci scoate la lumina lucrurile ingropate, pentru a le da o alta stralucire. Dar nu scoate la lumina amagirea, minciuna, iluzia de odinioara, nu trai in basme!

SERVICIU

Pentru ca cei doi guvernatori ai tai – si Marte si Scorpion – intra in conflict luna aceasta, e foarte posibil sa fii un om greu de suportat, de multumit, de linistit, pentru ca esti mai tot timpul cu capsa pusa, irascibil, nervos, sensibil, agitat, ce mai, exact ce-ti trebuie pentru a sari in aer la cel mai mic factor de stres. De la comunicare vine totul, ca atare ai grija sub ce forma iti exprimi punctul de vedere, ideile, praerile, informatiile detinute, chiar si daca esti convins ca tu esti cel care are dreptate. Ai impresia ca s-au aliat multi impotriva ta si nu poti sta cuminte sa vezi cum te barfesc, te denigreaza, critica fostele tale fapte, ca atare se poate vorbi de un inceput de luna destul de enervant pentru tine, cand e normal sa explodezi de cateva ori! Dar daca profiti de creativitatea si energia de invidiat pe care Marte ti le poate conferi dupa ce se va muta in Leu, spre finalul lunii, atunci esti norocosul lunii in plan profesional. Poate fi sansa ta de afirmare, momentul optim pentru a deschide un nou capitol in cariera, lumea te va vedea cu alti ochi, te vei impune prin valoare, prin presanta, prin atuurile tale si nu prin lupta de energii care te-a influentat la inceputul lunii. Tine-ti deci gura la inceput de luna, ca sa poti sa te bucuri, la final, de succesul deplin, altfel cine stie ce spui, la nervi si nu vei sti, mai apoi, cum s-o dregi.

ACVARIA