NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP IULIE 2017. Sagetator.

DRAGOSTE

Simti ca se pregateste ceva si nu tocmai placut! Chiar daca rendez-vous-ul dintre Lilith si Saturn in zodia ta va avea loc abia luna viitoare, tu parca deja te perpelesti sub o emotie fara precedent. Cele doua elemente astrale nu s-au mai intalnit niciodata in zodia ta, e unicat, tocmai de aceea nu e cea mai placuta senzatie care te incearca. Parca se da o lupta intre ce e bine si ce e rau, ce e moral si ce e imoral, iar tu, o zodie eminamente corecta si sincera, va fi incercata din greu de marea conjunctie ce incepe sa se formeze chiar de la finalul acestei luni. Esti tentat sa calci stramb, sa faci o eroare regretabila, sa faci lucruri care nu te reprezinta, deci ai grija in ce te bagi, ca nu cumva tu sau cineva drag sa aiba de suferit. Ceva iti spune sa te abtii, sa nu te arunci in gol fara parasuta, dar si tentatia e mare, deci cui sa dai ascultare? Sa faci ce-ti doresti cu ardoare sau ce trebuie facut, moralmente? E o dorinta imensa, un vis nou care te atrage, inima te impinge spre ceva nemaitrait inainte, deci cu atat mai greu va fi sa ajustezi focul! Da, poate fi vorba de adulter, de iubiri ascunse, de scoaterea la lumina a unor lucruri tinute secrete, a unor minciuni pe care le-ai tot ascuns sub pres, dar vei reusi sa depasesti situatia si sa lasi adevarul sa se reinstaleze in cea mai buna forma. Poti spune de multe ori, luna aceasta: s-o fac sau sa n-o fac, sa spun sau sa nu spun, sa continuu sau sa ma opresc? Va trebuie sa faci ce se cuvine!

SERVICIU

Muncesti cu placere, cu pasiune, iti pui in joc talentele si creativitatea si tragi tare, chiar peste puterile tale, fizic vorbind. E un moment bun pentru a te apuca de studiu, in caz ca pregatesti vreun examen sau vreun proiect important la serviciu, de care depinde reputatia ta. Poti gasi usor informatiile cele mai potrivite pentru un proiect de zile mari, ce va atrage atentia asupra ta. Succesul poate fi de partea ta, deci ai curajul sa trasezi acum niste directii noi in cariera, caci e acel moment de start in care cum iti asterni asa vei dormi multi ani de acum anainte. Ai putea lua chiar o decizie de proportii prin care reputatia, imaginea, pozitia ta in cariera sa capete alt sens pe cativa ani de acum incolo. Undeva in jur de 20 iulie, ai putea gasi un raspuns esential pentru viitorul tau, deci ai curaj sa-l pui in practica imediat. Nu te baza doar pe fortele tale, cauta, totodata, si cei mai buni colaboratori si sustinatori, carora sa le placa la fel de mult ceea ce vrei tu sa obtii. Unindu-va fortele, completandu-va unii pe altii, ati putea culege roadele mult mai usor.

ACVARIA