NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP IULIE 2017. Capricorn.

DRAGOSTE

Viata de cuplu este un loc destul de animat si de agitat, dar acum numai de tine depinde in ce sens se activeaza lucrurile. Poate e o lupta intre trecut si viitor iar tu esti la mijloc, incercand sa decizi ce e mai bine pentru linistea ta. Poate reapare la lumina ceva de demult ce nu a fost corect incheiat, la momentul respectiv, si de care te poti ocupa acum cu alti ochi, cu mai multa intelepciune, cu alta viziune. Nu ar fi de mirare sa revina in discutie evenimente de acum cativa ani – de acum 2, de acum 5 – pe care acum le intelegi intr-o alta lumina, de vreme ce ai mai acumulat ceva experienta de viata. Priveste spre trecut cu incredere si cu detasare, fara a scoate de la naftalina si regretele, nostalgiile, vinile sau emotiile negative de atunci. Esti omul potrivit pentru a face ordine in trecut si, dupa ce lucrurile revin la normal, sa mergi pe acel teren cu pasi siguri, dar primul lucru e sa confrunti trecutul, sa-l privesti cu realism si responsabilitate. Daca esti vinovat de ceva, recunoaste si repara. Daca altul ti-a gresit, spune-i ca sa repare si el. Confruntarea dintre Marte si Pluto, de luna aceasta nu e deloc usor de dus pentru cuplurile casatorite, dar poate din acest conflict se naste scanteia necesara schimbarii spre bine. Nu pune neaparat accent pe iubire si pasiune, acum, ci mai degraba pe datorie, pe promisiunile facute unul altuia, pe ceea ce trebuie facut, moralmente.

SERVICIU

Intrarea lui Venus in Gemeni te ajuta sa-ti pui foarte usor in scena ideile si parerile, la serviciu, deci nimeni nu te intrece cand vine vorba de comunicare, de exprimarea ideilor. Daca trebuie sa te ocupi de unele sarcini de serviciu care mai necesita si un dram de simt artistic, cu atat mai bine pentru tine, caci esti un artist in redactarea de texte, in comunicarea verbala, in sustinerea examenelor importante pentru jobul tau, la impresia artistica, in caz de interviuri de angajare. E un moment in care se schimba ceva in plan profesional, Jupiter te pune in fata unor alegeri, a unor decizii, a mai multor optiuni, intre care nu stii ce sa alegi. Da, poate fi luna unor decizii majore in plan profesional, dar alegerea pe care o vei face va fi spre binele tau. Decizia pe care o vei lua pe fondul trigonului dintre Venus si Jupiter, in jurul datei de 20, poate avea efecte dintre cele mai norocoase pentru tine, deci orice ai dori sa schimbi in cariera, fa-o acum.

ACVARIA