GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP IULIE 2017. Berbec.

DRAGOSTE

Luna aceasta iubirea reintra in atentie, de vreme ce in Leu – zona dedicata iubirii pe harta ta – va intra Soarele insostit, pe rand, de Mercur si Marte, ceea ce poate dinamiza un pic amorul. Marte n-a mai trecut pe aici de mai bine de doi ani, ca atare arareori simti asemenea energie ca cea de acum, deci se poate spune ca tu esti printre cei favorizati sa se indragosteasca – din nou – sa traiasca idile pasionale fara precedent, sa reapinda focul in relatiile vechi sau sa ia decizii rapide legate de… casatorie! Pentru ca in Leu se afla de ceva vreme si Nodul Nord, se poate spune ca tu esti printre cei care pot trai acum iubiri ce poarta amprenta predestinarii, poate relatii karmice, poate iubiri care iti pot schimba viata, care te invata ce vrea cu adevarat inima ta. Cum e si Uranus in zodia ta iar Jupiter inca in zona vietii de cuplu, numai de tine depinde incotro canalizezi iubirea, pentru ca poti lua acum mari decizii legata de iubire, ce pot avea conotatii speciale: casatorie, familie, sau doar iubiri cu totul aparte, ce iti pot da alt sens, alt chef de viata, alt mod de a simti. Poate la finalul lunii, cand Marte si Soarele vor trece umar la umar din Rac in Leu, ti se aprind calcaiele, gata pentru o iubire pasionala cum rareori traiesti, dar totodata iti cer toleranta, grija si afectiune pentru cei dragi si te vei dedica lor cu toata inima.

SERVICIU

Desi ar fi mai degraba o perioada excelenta pentru concedii, daca totusi serviciul e in prim plan, nu e deloc exclus sa lucrezi si peste program sau sa-ti iei de lucru si acasa. De fapt, esti la mijloc intre serviciu si casa si nu stii cui sa acorzi prioritate, ambele fiind la fel de importante. Vor fi momente, si luna aceasta, in care nu te vei simti pe aceeasi lungime de unda cu unii colaboratori, oameni cu care inainte poate te intelegeai bine, dar de data aceasta fiecare o tine pe a lui si iese cu animozitati profesionale trecatoare. Ai si tu orgoliul tau ce nu te lasa sa taci si uneori te face sa spui idei care sunt impotriva altora, poate chiar incalca unele reguli sau norme si, evident, criticii vor aparea imediat.

ACVARIA