GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP DECEMBRIE 2017. Varsator.

DRAGOSTE

Trebuie sa recunosti ca si in dragoste ai mereu ceva de invatat si trebuie sa si folosesti ceea ce inveti. Luna aceasta, odata cu retrogradarea lui Mercur, vei fi supus unui proces de recapitulare detaliata a multor lectii pe care le-ai invatat tu candva, dar nu prea dai dovada ca le-ai si tinut minte. Vei invata iar lectia sinceritatii, a gandirii pozitive, a daruirii, a altruismului, a prieteniei, a respectarii libertatii si timpului liber al partenerului. Dragostea este in centrul atentiei si va trebui sa i te dedici mai mult celui drag, sa il asezi pe el in centrul atentiei si sa uiti un pic de tine. Sa incerci sa-i indeplinesti lui dorintele, sa ii arati ca iti cladesti viitorul in functie de ceea ce el are nevoie, si daca reusesti sa te asezi pe tine pe locul doi iar pe el pe primul, atunci fericirea in cuplu e asigurata. Totusi, tii mult si la ceea ce doresti tu, deci bine ar fi sa existe reciprocitate aici, fiecare sa daruiasca celuilalt, uitand de sine, deci lasa orgoliile sau competitia de personalitati pentru altadata si dedica-te celui drag. Ai chiar sansa de a repara multe din erorile acestui an, descoperind ca nu ai fost inteles corect uneori, ca ai si gresit, ca nu ai avut suficienta incredere in voi doi, uneori. Practic, ai acum sansa, la final de an, sa treci in revista trecut, sa descoperi hibele, sa le repari, si apoi sa te concentrezi asupra viitorului cu un tonus mult mai bun.

SERVICIU

Incearca sa asezi si cariera in centrul atentiei tale, pentru ca Jupiter, deja intrat in acest sector nu demult, va fi insotit acum si de Marte, doua planete la fel de energice, de dinamice, de explozive chiar si ar fi pacat sa nu valorifici acest surplus de energie concentrata pe cariera. E un moment bun sa iei decizii transante, sa spui un da sau un nu foarte ferm cu privire la cariera ta de acum inainte. Poate ai trecut in revista unele etape parcurse si ai descoperit ce ai gresit sau ce ai scapat din vedere, iar acum esti dispus sa schimbi radical unele lucruri, luand-o chiar si de la capat daca vei considera de cuviinta. Fa ceva, nu lasa luna sa treaca fara un gest major cu privire la sensul in care doresti sa mergi, pentru ca este un final de an in care poti trasa o linie directoare foarte clara spre viitor. Practic, ceva din ceea ce emiti acum cu mult curaj, ceea ce declari foarte categoric, cu ton ultimativ, iti va scrie viitorul pe cativa ani de acum inainte fara a mai putea schimba lucrurile. Ai vreo 20 de zile la dispozitie pentru a trage o sageata ferma, deoarte, spre viitor, si apoi sa astepti alti 2-3 ani sa vezi roadele!

ACVARIA