NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP DECEMBRIE 2017. Scorpion.

DRAGOSTE

L-ai avut pe Venus in zodia ta luna trecut si acum te paraseste, pregatind terenul lui Marte, ca atare atmosfera mai blanda adusa de Venus se va schimba din a doua decada, cand Marte si Jupiter isi vor juca rolurile chiar in ograda ta. Spre final de an se mai si intalnesc aici – ceea ce nu s-a mai intamplat de vreo 12 ani – ceea ce face atmosfera si mai vie! Cum tu esti o fire pasionala, te vei lasa ars de acest aer fierbinte, pasionant, incitant, dar numai de tine depinde incotro canalizezi aceasta uriasa cantitate de energie ce se naste din intalnirea celor doua planete – Marte si Jupiter, ambele la fel de ”explozive” – spre distrugere sau spre constructie, spre evolutie sau spre razbunare. Pentru ca esti si pasibil de reactii cam agresive in relatia cu partenerul (mai ales daca esti barbat) lasand uneori gelozia, posesivitatea sau cine mai stie ce alte defecte tipice Scorpionului sa dea in clocot, riscand enorm. Ce risti? O deceptie, o suparare, o rana pe inima celui pe care-l iubesti, ca atare fii mult mai prudent – desi e greu de crezut cpa poti fi – ca sa nu strici ceva si asa fragil in cuplu. Altfel, finalul de an te va gasi cu sufletul rece, singuratic, izolat, retras, cu o multime de intrebari fara raspuns si cu niste sarbpatori cam anoste. Daca insa canalizezi uriasa cantitate de energie spre pasiune, spre declaratii inflacarate, spre a-ti arata atractia spre cel drag, spre a reaprinde flacara pasiunii dintre voi, ai putea depasi cu bine si problemele de comunicare care te pandesc spre final de an. Tu spui una, partenerul intejege alta, si de aici pana la o raceala intre voi nu mai e mult, ca atare fii clar, concis, nu arunca vorbele, nu te grabi, nu fi impulsiv, ca sa nu nasti probleme in cuplu.

SERVICIU

Cu Marte in zodia ta, se poate spune ca ai bateriile incarcate la maximum, pe care le poti utiliza si in munca, dar uneori pierzi energia pe lucruri care nu merita atata implicare: spre riposte, revolte, invidii, reactii agresive, mai ales ca relatia cu colegii de serviciu poate fi uneori tensionata. Intrarea lui Saturn in Capricorn pentru tine va fi ca o intrare la scoala de corectie – in sensul bun al cuvantului – pentru ca urmeaza cativa ani cand tot ce spui, ce decizi, ce afirmi, ce declari va intra sub tirul de critici, de analize la rece, de avertizare si corectare, deci nu vei mai fi la fel de impulsiv, asa cum ti-e firea, vei invata sa-ti controlezi reactiile, cuvintele, gesturile, sa nu te mai arunci in valtoare. E semn ca te maturizezi si tu, ca devii mai intelept, mai matur. Chiar daca, primele luni dupa intrarea lui Saturn in Capricorn, te bulvereseaza putin – pentru ca tu nu esti obisnuit cu rigoarea si critica altora – vei invata incetul cu incetul si sa taci la nevoie, sa spui ce ai de spus clar si concis, fara sa consumi timp si energie pe nimic, sa cantaresti totul inainte de a afirma ceva, deci primeste-l pe Saturn ca pe un profesor de logica, de retorica, de politica, de ce vrei tu, pentru ca el te va trage de maneca la timpul potrivit.

ACVARIA