NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP DECEMBRIE 2017. Sagetator.

DRAGOSTE

Iesirea lui Saturn din zodia ta – dupa ce si Luna Neagra te-a lasat in pace nu demult – e ca un respiro mult asteptat pentru tine, ca atare vei avea un final de an mult mai relaxat din toate punctele de vedere, inclusiv in ce priveste iubirea. Esti printre zodiile cele mai energizate de trigonul unicat cu Uranus, si el la final de Berbec, deci un Saturn in iesire plus aglomeratia de planete de la ielsirea din Sagetator, suna interesant, ca o portie noua de benzina pentru tine. Dupa ce scapi si de Saturn, se poate spune ca tu inchei anul in forta, cu alt chef de viata, poate si cu ceva noutati de natura sentimentala, pentru ca si Venus te viziteaza inainte de Craciun, deci ai toate resursele necesare pentru a te simti bine, pentru a te distra, pentru a mai scapa si tu de grijile acumulate in ultimii 2 ani si ceva. E acea mult asteptata relaxare, care evident ca te imbie si la dragoste, daca tot se duc grijile cele mari! Retrogradarea lui Mercur in zodia ta poate fi un aliat bun sa treci in revista decizii luate anul acesta, cuvinte spuse, alegeri facute, discutii purtate, declaratii emise in relatia cu partenerul de viata, cu scopul de a repara ce se poate. Poarte ca ai gresit, poate ca nu ai spus tot adevarul, poate ca te-ai grabit si ai dat drumul la vorbe fara sa gandesti, dar aceasta ultima retrogradare a lui Mercur te ajuta pe tine mai ales sa dregi busuiocul exact inainte de final de an, ca sa intri in 2018 curat si eliberat de tot felul de vini care te apasau pe suflet ca o povara.

SERVICIU

Venus si Mercur in acelasi timp in zodia ta isi canalizeaza toata energia spre munca si spre cariera, de parca ar fi acum nevoie de mai multa atentie asupra lor. Chiar daca mai degraba finalul de an e prielnic unei decizii de zile mari, poate cu efecte pe termen lung de acum incolo, mai intai trebuie sa treci in revista ce ai construit pana aici, ce experiente sau informatii ai acumulat, ce stii, ce ai invatat, pe ce nivel ai ajuns, deci te vei simti ca la recapitularea finala de dinaintea unui examen. Daca tot iese Saturn de aici, vei spune ca gata, ai luat examenul si ce a fost mai greu a trecut, deci foloseste cele 20 de zile cat timp mai sta Saturn in curtea ta pentru o ultima privire matura, profunda, serioasa, atenta, ca sa vezi ce mai trebuie asezat la locul potrivit, ce mai poate fi facut la final de etapa, ce mai ai de spus dupa tot ce ai realizat in ultimii 2 ani si ceva. Se poate spune ca tot ce ai cladit in cariera pe perioada trecerii lui Saturn prin zodia ta te va defini ani de zile de acum inainte, iar aceste ultime 20 de zile cu Saturn in curtea ta sunt ca acele zile cand astepti afisarea notelor la bacalaureat. Fii sigur ca ai trecut cu brio examenele, dar pastreaza nivelul atins cu intelepciune si responsabilitate.

ACVARIA