GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP DECEMBRIE 2017. Pesti.

DRAGOSTE

Viata sentimentala e la apogeu, e mai intensa, mai tonica, mai activata, dar nu va mentine aceasta energie toata luna. Cand Mercur va bate in retragere, prin retrogradare, ceva nu va mai evolua la fel de frumos, de parca esti nevoit uneori sa o lasi mai moale, sa privesti spre trecut, sa vezi ce ai uitat, ce nu ai invatat din relatia de suflet. Pot iesi acum la iveala efectele unor decizii mai vechi, ale unor gesturi de demult care pareau sa nu fi lasat urme, dar acum ele pot reveni la lumina. Nu pentru a destabiliza viata in doi, ci pentru a va aminti ca si iubirea, si casnicia, si relatia e o continua scoala a vietii, prin care destinul va mai invata cate ceva. Iubirea e frumoasa aproape toata luna, poate abia spre final de an resimti o racire, o stingere a focului care a ars toata luna, dar poate e mai bine asa, pentru a intra in noul an cu niste rezolutii limpezi care sa contina si iubirea. Nu prea esti genul inflacarat, tocmai de aceea calmarea spiritelor spre final de luna suna promitator, pentru ca te readuce cu picioarele pe pamant, ca sa vezi iubirea asa cum e, nu asa cum ai vrra tu sa fie. Daca, privind inapoi, gasesti raspunsurile potrivite si apoi le si pui in aplicare, intri in noul an cu multe aspecte reglate in ceea ce priveste iubirea. Totul e sa le pastrezi pe acea linie cat mai mult timp, aratand ca ti-ai asumat lectia.

SERVICIU

20 de zile, atat mai sta Saturn in zona carierei in aceasta etapa a vietii tale, deci se poate vorbi ca despre ultimele zile de scoala, dupa care gata, esti liber sa pui in practica tot ce ai invatat in ultimii 2 ani si ceva. Ce a fost mai greu a trecut, de acum stii mai clar cine esti, ce pozitie ocupi in societate, cat de apreciata ti-e valoarea si cat de bine ai reusit sa demonstrezi din tot ce ai ”tras” in ultimii ani. Se incheie o etapa de viata, deloc usoara, care a cerut enorm de la tine, dar se presupune ca tot ce ai cladit, pas cu pas, in acesti ani cat timp Saturn a trecut prin Sagetator, iti va defini viitorul profesional multi ani de acum inainte. Fii multumit, simte-te implinit, extrage concluziile mature din tot ce ai invatat si treci mai departe mandru de tine, pentru ca ai atins maximum posibil pentru nivelul tau actual de pregatire. Sigur, vei dori mai mult si poti mai mult, dar acum incepi sa folosesti si practic tot ce ai acumulat teoretic in ultimii ani. Fii sigur ca in acesti ani ti-ai gasit locul care iti era tie dat, deci lasa deoparte regretele sau nemultumurile, pentru ca nu-si au rostul. Foloseste aceste ultime 20 de zile cu Saturn deasupra capului pentru a te privi asa cum esti, profesionistul care ai ajuns, maestrul care ai devenit, si acum treci la treaba, ca sa-ti construiesti palpabil viitorul pe aceasta temelie solida. Lasa bilanturile in lipsa si scoate in evident doar marile plusuri, doar marile invataminte pe care le-ai acumulat. Esti omul matur la care visai si cel care ai devenit te reprezinta intru totul. Felicitari!

ACVARIA