GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP DECEMBRIE 2017. Fecioara.

DRAGOSTE

Daca e sa fie cineva vizat de intrarea lui Saturn in Capricorn, atunci tu esti acela, pentru ca Saturn intr-o alta zodie de pamant, ca si a ta, va incepe sa-si lase amprenta sa matura si asupra ta, mai ales in modul ian care privesti relatiile sentimentale. Nu inseamna ca pana acum te-ai jucat de-a iubirea, dar de acum lucrurile vor deveni mult mai serioase. Da, Saturn nu are tocmai o reputatie buna, asa cum o are Jupiter, de exemplu, ca atare, atunci cand trece pe undeva, el nu vine cu petale de trandafiri sau cu lapte si miere, ci cu probe de incercare, lectii si probleme, dar care au, toate, un scop: acela de a te testa, de a te responsabiliza, de a te ajuta sa te maturizezi, sa-ti clarifici si stabilizezi viata pe un teren mult mai bun. Ca atare, dupa 20 decembrie, cand Saturn va intra in zona iubirii, te poti astepta la o perioada mai rece, mai apasatoare in relatia cu persoana iubita, mai ales ca acolo se afla si Luna Neagra pentru o vreme, ca atare, cele doua mici pieze rele, aflate simultan in acelasi sector al cerului (unicat in viata ta!) pot strica ceva aici. S-ar putea sa te simti mult mai singur – fie ca esti sau nu alaturi de cineva – mult mai incercat emotional, dar si mult mai reticent, mai rezervat, preferand fapte, nu vorbe, pentru a crede iubirea ceuilalt. Poate era nevoie de acesta perioada de maturizare si pentru tine, pentru ca nu vei mai privi de acum incolo iubirea nici cu un aer lejer, adolescentin, nici cu un aer idealist, naiv, credul, cum ca tot ce zboara se mananca. Nu, realitatea te va ajuta sa vezi iubirea exact asa cum e, cu bune si rele, cu frumoase si urate. Sa nu te mire ca atmosfera nu va fi tocmai prielnica unor sarbatori romantice, calde, intime, pentru ca vei avea mereu ceva impresia ca ceva lipseste, ca nu mai e ca inainte, ca partenerul s-a schimbat – de fapt tu te schimbi – ca nu mai stie sa-si arate iubirea ca altadata. Ai rabdare, e normal sa nu intelegi ce se petrece la final de an, totul e sa fii constient ca va mai dura o vreme pana ce viata in doi va fi din nou frumoasa. De aceea ai grija ce promisiuni faci, ce angajamente iti iei, ce declaratii faci, ca nu cumva sa le faci sub influnta unui impuls de moment, sub o ceata mult idealizata, si dupa o vreme, cand realitatea va fi mult prea vadita in fata ta, sa descoperi ca te-ai lasat furat de aparente.

SERVICIU

Cel mai tare te doare situatia financiara, la inceputul lunii, poate pentru ca aici pot aparea cateva animozitati in stransa legatura cu sarcinile tale de serviciu. Poate nu esti platit asa cum ai dori sau ai merita sau se ivesc unele intarzieri in primirea salariului, ca atare nu neaparat munca te preocupa, ci remuneratia muncii tale. Retrogradarea lui Mercur in Sagetator, de luna aceasta, te-ar pueta obliga sa faci o mica pauza, sa arunci o privire inapoi la unele informatii demult primite – cursuri de prin facultate, diplome uitate prin sertare, examene nedate la vremea lor – pentru ca e nevoie de aceasta intoarcere inapoi pentru a redresa o situatie profesionala. Ai invatat candva ceva ce acum ar fi de folos, deci nu ezita sa privesti si spre trecut, uneori. De acolo se pot ivi oamenii, detaliile sau cunostintele care abia acum, dupa cine stie cata vreme, au un rol de jucat. Poate fi o descoperire menita sa linisteasca o stare de agitatie in cariera ta, ca atare nu cauta ceva nou, ci doar rascoleste ceea ce ai deja in bagaj.

ACVARIA