NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP DECEMBRIE 2017. Capricorn.

DRAGOSTE

Tu intri de luna aceasta serios in vizorul astrelor, pentru ca cea mai mare aglomeratie de planete, aici se formeaza. Finalul de an te gaseste in lumina reflectoarelor, pentru ca incepe zodia ta, pentru ca Saturn bate la usa ta pentru a se intoarce,d e fapt, ”acasa”, mai vine aici si Venus, deci, vezi, e agitatie mare! Dragostea poate fi una din preocuparile majore ale finalului de an, si cu bune si cu mai putin bune, deci ai grija spre ce canalizezi energia, ca sa repari ce nu mai merge bine. E nevoie de mai multa prudenta, toleranta si rabdare, ca niciodata, pentru ca intalnirea dintre Venus, Soare, Saturn, si cu Luna Neagra prin preajma, poate avea mai multe directii de manifestare: una poate aduce insingurare, raceala, cu ceva probleme de cuplu, alta poate aduce rigoare, calm si intelepciune pentru a privi lucrurile realist, asa cum sunt, si a lua masurile necesare pentru a restabili ordinea in viata ta. Exista un cantec faimos al lui Michael Jackson care spune: daca vrei sa faci lumea mai buna, priveste la tine si fa schimbarea! Da, esti in acel moment cand te privesti in oglinda si daca tu incepi sa aduci schimbarile benefice de care ai nevoie – pe toate planurile, nu doar in iubire – toate se vor aseza, incet-incet, pe un teren mult mai sigur. Trateaza iubirea cu un soi de detasare, fara patimi, fara exagerari, pentru ca daca o privesti cu luciditate, cu maturitate si responsabilitate, isi va regasi locul in viata ta. Inima si creirul trebuie sa lucreze mana-n mana.

SERVICIU

Poate doar prima decada a lunii cere mai mult de la tine in profesie, de parca dupa aceea nu te mai preocupa la fel de mult, trecand-o pe un plan secund in viata ta. Acum te preocupa mai mult propria persoanpa, deoarece intrarea lui Saturn in Capricorn e un eveniment mult asteptat, foarte important, rarisim – ultima data se intampla la final de 1988! – deci aproape ca nu te mai gandesti la nimic altceva decat la acea strategie pe termen lung in care actor principal vei fi tu! Nu ai vrea sa iei decizii gresite, constient ca ceea ce decizi acum va avea efecte de durata, tocmai de aceea te asezi doar pe tine in prim plan, pe un piedestal mai presus de orice, si incerci sa te concentrezi doar pe tine, pe dorintele tale, pe evolutia ta, pe cresterea ta pas cu pas. Și bine faci, pentru ca din aceasta focalizare de forte vor aparea si efecte direct legate de cariera, deci da, ia-te la bani mprunti pe tine insuti, pune-te la microscop cu grija si vezi cine esti si ce poti acum, si cum ai vrea sa fii peste aproape 3 ani cand Saturn va parasi zodia ta. Apoi incepe sa ridici edificiul, caramida dupa caramida, cu rabdare!

ACVARIA