GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

HOROSCOP DECEMBRIE 2017. Balanta.

DRAGOSTE

Cu Marte in zodia ta, in prima decada a lunii – de altfel inca de luna trecuta – esti mai activ, mai agitat, mai nervos, ceea ce nu e intotdeuna acceptat sau tolerat de partener. Daca tu vrei sa-ti impui doar propria vointa si el vrea la fel, e si normal sa apara animozitati in cuplu, ca atare adu-ti aminte de binecunoscutele tale calitati: diplomatie, amabilitate, toleranta, blandete, ascultandu-l mai intai pe el si apoi, subtil, spunandu-ti si tu parerea, evita sa intri in capcana nervilor si a agresivitatii, pentru ca nu te reorezinta si ai face decat sa dezechilibrezi si mai mult atmosfera. Sunt momente in care mergeti pe cai diferite, parca nici iubirea nu mai conteaza, nici prietenia nu va leaga, tocmai de aceea unul din voi trebuie sa-si controleye reactiile si acela trebuie sa fii tu. Fiti amandoi rabdatori, rezervati, calmi, detasati si nu aruncati si mai tare in aer situatia de la cine stie ce nimicuri care va diferentiaza, ceea ce poate fi absolut normal. Nu sunteti la fel, deci nu pretinde celuilalt sa gandeasca sau sa reactioneze ca tine, cum nici el nu trebuie sa-ti ceara sa faci ca el. In fond, cuplul poate fi format si din personalitati diametral opuse, iar luna aceasta vei vedea mult mai clar ce va deosebeste, nu ce va apropie. Discutati cu maturitate si intelepciune, pentru ca ati putea folosi aceste mari diferente pentru a va completa unul pe altul intr-o directie comuna: familia, casa, copiii.

SERVICIU

Se nasc planuri noi in mintea ta, pe care le poti duce cu succes la indeplinire. La cata pasiune pui tu in aceste proiecte, ar fi si culmea sa nu apara si rezultate demne de lauda, si tragi tare, bati fierul cat e cald, impins de la spate de un fel de nerabdare, de parca ai dori sa ajungi si mai repede la capat. Ai putea porni acum un proiect mare consumator de resurse, de energie si de timp, si va dura ceva pana vei ajunge acolo unde speri, dar important e ca tu cladesti totul pas cu pas, alimentat de vise si sperante mari. Daca mai ai si ceva de castigat din acest efort – bani, profit, putere, recunoastere, pozitie – cu atat mai motivat esti pentru ca da, luna aceasta cuvantul de ordine e determinare. Nimeni nu te poate opri daca ai un plan maret in minte, si pui in joc tot ce detii, tot ce stii, pentru acel mare succes, in perspectiva. Finalul de an poate veni cu un fel de concluzie pentru tot ce ai reusit in ultimii 2-3 ani, de parca ai ajunge la bilant, iar rezultatul acestei analize retrospective poate suna bine, ca un combustibil numai bun pentru un nou inceput, spre ceva si mai palpitant, si mai greu, si mai epuizant pentru tine, dar important e ca poti!

ACVARIA