GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP AUGUST 2017. Varsator.

DRAGOSTE

Ce agitatie e in zona cuplului, pe harta ta, semn ca acolo se precipita cele mai interesante situatii. Se anima atmosfera, barbatul din cuplu vine cu initiative, cu idei, cu propuneri incitante si ar fi bine sa le accepti, pentru ca sunt ca o gura de aer proaspat pentru voi doi. Poate fi mometul excelent pentru un concediu in doi si, lipsiti de griji, departe de grijile de acasa, parca se reaprinde pasiunea dintre voi, parca traiti din nou iubirea la intensitate maxima. Daca abia acum se iveste ocazia unei noi iubiri, ai impresia ca totul se leaga foarte repede, ca atractia e mare, ca sunteti impreuna de o viata, deci poti avea parte de una dintre cele mai pasionale perioade in iubire. Daca esti deja de ani de zile cu cineva, incearca sa reaprinzi un pic flacara dintre voi doi, vino cu o propunere nastrusnica, pentru a iesi din rutina si obisnuit si a va simti bine impreuna. Unii pot avea acum parte de evenimente rarisime – daca nu chiar unice – de viata, direct legate de iubire, cum ar fi cea mai frumaosa idila a vietii lor, o nunta de vis, prima noapte de dragoste, o vacata idilica, intalnirea predestinata mult aseptata, deci da, se intampla lucruri, si nu lucruri oarecare!

SERVICIU

Daca seful te intoarce din drum, nu te supara, pentru ca poate fi chiar in avantajul tau sa reiei un intreg proiect de la capat. Nu strica sa revizuiesti strategia, sa mai parcurgi odata etapele, sa vezi ce ai scapat din vedere, ce ai gresit, ce nu ai rezolvat candva, pentru ca uneori, o recapitulare are efecte benefice. Altfel, tot va veni un moment cand vei face un ocol in urma ta si, ar putea fi prea tarziu sa mai schimbi ceva. Asculta-i pe cei care detin puterea in cariera ta, de cei de la care ai de invatat, pentru ca sigur aceasta reintoarcere in trecut are ceva de oferit: poate informatia uitata, poate un document ratacit, poate sansa de a o lua de la capat in conditii si cu resurse mai bune de prima oara. Nu e o retrogradare faptul ca te intorci din drum, ci mai degraba o ocazie buna de a aseza la locul potrivit ceea ce nu ai facut prima data, cand ai trecut pe aici. Ai putea intalni luna aceasta o persoana demna de respect, un exemplu, un model pentru tine, de la care ai putea primi imboldul sau motivatia de a lupta pentru un mare scop profesional. Poate i te alaturi, ca partener, sau poate el te indruma, ca superior, dar faci pasi mari inainte in cariera ta.

ACVARIA