GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP AUGUST 2017. Sagetator.

DRAGOSTE

Asa de tare te trage ata sa te arunci in mrejele unei iubiri, ca nici tu nu stii cum e mai bine. Exista riscul unei avenruri aprinse, a unei escapade fara precedent, de care si tu esti constient ca tii-r putea crea prejudicii, dar daca pasiunea e mare, e greu sa-i rezisti. In fond, tu iei orice experienta ca pe o sansa in plus de a mai invata ceva util de la viata, deci… de ce sa nu incerci? Char daca ramane doar o pasiune trecatoare ce te poate mistui, chiar daca e iubirea vietii tale, te arunci in ea cu entuziasm, pentru ca iti place sa simti la intensitate maxima. Poate fi o iubire secreta, o escapada extraconjugala, o ispita periculoasa sau o fosta iubire care-ti ofera ocazia de a relua vechea relatie sau doar de a sta la discutii pentru a va oferi niste explicatii, pentru a va ierta unul altuia niste cuvinte, niste greseli. Merita deci sa sondezi in trecut pentru a-l aseza in cea mai corecta forma, daca tot te mustra constiinta. Daca n-o faci, vei cara povara dupa tine alti cativa ani, pana cand vei spera o noua intilnire cu trecutul pentru a te destainui, pentru a cere iertare, pentru a repara ce se mai poate. Priveste, deci, trecutul cu realism si curaj, constient ca trebuie, din cand in cand, sa-l conftunti pentru a invata din el si a-l lasa in ordine. Cei casatoriti deja, sunt mult prea impovarati de griji casnice si intrebari existentiale, ca sa se mai gandeasca la amor, dar n-ar strica sa lasi la o parte problemele si sa te bucuri de momentele intense pe care partenerul ti le ofera pe tava. Totul e sa ai tu chef de ele!

SERVICIU

In zodia ta isi dau intalnire – poate pentru prima oara in viata ta – Saturn si Luna Neagra ceea ce nu suna tocmai bine, deci cu atat mai mari trebuie sa fie efortul si vointa ta pentru a depasi momentele sensibile, mai ales in plan financiar, deci nu uita de control si de prudenta. O vreme nici nu prea iti arde de serviciu, pentru ca ai alte probleme in viata personala sau acasa si nu prea ai starea potrivita sa te apuci de treaba. Ba chiar ai avea si tu nevoie de un concediu, de cateva zile de somn, de odihna sau de o calatorie, pentru ca esti sleit de vlaga! Marte nu te lasa sa te odihnesti, insa, apar suficiente ocazii bune de a trage tare, de a tinti sus, de a-ti pune ambitia la treaba, mai ales daca in joc e reputatia ta, renumele tau, sansa ta la succes. Tragi tare, si cand pui atata pasiune, roadele se vad. Finalul de luna poate sa-ti ofere acel sentiment placut de satisfactie profesionala, convins ca ai mai invatat ceva, ca ai atins un nivel demn de lauda si de mandrie. Ai incredere in valoarea ta si lupta pentru tine! Luna viitoare vei fi si mai motivat profesional, dar acum esti inca la scoala, ai ceva nou si interesant de acumulat la bagajul tau de experiente. Poate nu ai invatat asta la vremea potrivita, candva, sau te intorci la un nivel abandonat odinioara cu sansa de a continua de unde l-ai lasat, deci ca sa-ti asiguri viitorul, uneori e bine sa faci un ocol spre trecut, acolo unde s-a stins prematur o scanteie si care se poate reaprinde acum.

ACVARIA