GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM * ACVARIA.RO

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP AUGUST 2017. Pesti.

DRAGOSTE

Trecutul are o insemnatate aparte in viata ta sentimentala, de parca a ramas ceva nerezolvat candva, un mare semn de intrebare, o relatie ramasa in coada de peste. Uneori e bine sa te intorci in punctul abandonat candva pentru ca acum ai alta viziune asupra lucrurilor, ai mai acumulat ceva experienta si maturitate, si stii sa gestionezi mult mai bine situatia care te-a depasit candva. Arunca deci o privire inapoi, la foste iubiri, la vechi episoade din actuala ta relatie, pentru a nu lasa nimic cufundat in mister, neclar sau nesigur. Ai acum sansa de a aseza trecutul in ordine si sa treci mai departe cu inca o sarcina terminata cu bine. Desi viata de cuplu te copleseste cu sarcini si obligatii banale, de zi cu zi, pe tine nu te deranjeaza sa te ocupi de ele, constient de faptul ca cineva trebuie sa le faca si pe astea: si cumparaturi, si curatenie acasa, si mancare s.a.m.d. Esti partenerul cel mai preocupat de buna desfasurare a vietii domestice, mai ales ca s-au acumulat o serie de restante pe care nu le mai poti amana. Totusi, incearca sa aduni toata familia alaturi de tine, sa nu duci singur tot greul treburilor casnice, pentru ca ai si tu limitele tale. A te dedica, docil si tacut, doar tu chestiunilor de ordin administrativ, pentru a fi liniste acasa, nu face decat sa te copleseasca pe tine, de aceea ar fi perfect daca toti ai casei vor forma un intreg in acelasi scop: armonia familiei.

SERVICIU

La serviciu se anima cel mai tare lucrurile, pentru ca ai sansa de a arata ce poti. Desi nu esti dornic sa obtii functii sau responsabilitati, de data aceasta te mana ceva spre o pozitie superioara. Te lupti pentru sansa ta la succes, deci e cel mai bun moment sa tinzi spre o pozitie mai buna, spre un job superior celui actual. Ridica stacheta, pentru ca poti mai mult, si daca mai ai si pe cineva alaturi care te impinge de la spate si te stimuleaza sa evoluezi profesional, de ce nu? Totul e sa-ti masori bine fortele, sa nu tintesti ceva prea greu pentru puterile tale sau, daca nivelul este atat de ridicat, asigura-te ca ai baza teoretica pentru a face fata: specializarea, diploma sau sustinerea adecvata pentru marele tau scop. Intalnirea dintre Saturn si Luna Neagra in Sagetator, pe de o parte, si dintre Marte si Soare in Leu, pe de alta parte, e motorul de energie ce te indeamna sa-ti incerci fortele, sa-ti depasesti limitele, sa ai incredere ca poti si meriti mai mult. Nu e usor, pentru unii poate fi o mare rascruce de drumuri, dar alegerea facuta poate avea efecte pe termen lung, ca si cum ti-ai schimba complet directia in cariera, poate profesia, poate locul de munca. Temerile tale sunt mari, pentru ca esti o fire nesigura pe ea, dar esti mult prea bine motivat de un exemplu bun de urmat, din preajma ta (un coleg care a reusit acelasii lucru, de exemplu) ca sa lasi sansa sa treaca. Acum emomentul sa tragi tare, oricat de dificil ar parea!

ACVARIA