GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP APRILIE 2017. Taur.

DRAGOSTE

Esti entuziast in iubire, cuprins de o pasiune noua, de un vis maret, care te impinge inainte ca un vant care iti sufla in panze. Totusi, chiar daca flacara pasiunii e mare, ia-o incet, pentru ca nu ajungi repede acolo unde visezi. Pasii marunti sunt cei mai siguri, ca atare canalizeaza-ti rabdarea si vointa spre ceea ce vrei sa primesti in iubire, pentru ca vei ajunge acolo candva. Nu azi, nu maine, dar esti pe drumul cel bun si totul se construieste pas cu pas. Nu grabi lucruri, nu insista sa sari peste unele etape, ca si cum n-ar fi importante, ci accepta ritmul mai lent in care evolueaza relatia, iubirea, casnicia, pentru ca este cel mai bun. Ceea ce ai sperat, atunci cand ai pornit pe acest drum nu e departe, se va profila foarte curand la orizont, si atunci ai sa intelegi mai bine de ce a durat atat.

SERVICIU

Esti cel mai tare! Ai toate resursele potrivite pentru un succes total, pentru a te afirma, pentru a lua nota maxima la orice confruntare de forte deci ce astepti? Ia… taurul de coarne si la treaba, pentru ca poti reusi cum nici tu nu crezi ca esti in stare. Parca ai o bagheta magica la dispozitie pe care o poti manevra cum vrei pentru a obtine ceea ce iti doresti in cariera: laudele sefilor, un serviciu mai bun, recunoasterea pentru munca depusa. Nu e vorba de noroc aici, ci e talentul tau de a-ti pune calitatile si priceperea la treaba in avantajul tau, cu sanse mari de a schimba in bine directia. Daca visai alt loc de munca, visul e pe cale sa se implineasca, deci du-te la interviuri, cauta anunturi de angajare, trimite CV-uri, pentru ca nici nu stii de unde sare iepurele. Daca ai deja un job, posibil sa descoperi ca tu poti si meriti mai mult si, cine stie, apare pe undeva ideea sa cauti alt drum. Orice schimbare sau mutare legata de cariera este de bun augur, pentru ca rezolva ca prin farmec o multime de probleme.

ACVARIA