NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP APRILIE 2017. Scorpion.

DRAGOSTE

Linisteste-te un pic si sondeaza in adancul inimii tale ca sa descoperi ca price problema are rezolvare iar solutia o ai deja in adancul sufletului. Nu trebuie sa astepti miracole din alta parte, pentru ca divinitatea te-a inzestrat cu tot ce ai nevoie pentru orice plan al vietii tale, ca atare resursa pe care o ceri acum cu infrigurare prin rugaciuni o ai deja la indemana. Ceea ce te macina acum in cuplu are toate sansele sa dispara doar pentru ca ai incredere in Dumnezeu si in ceea ce destinul are pentru tine. Porneste pe orice drum nou cu credinta ca te indrepti spre ce e mai bun pentru tine. chiar daca spui ca nu e ceea ce doreai, dar, de fapt, e varianta optima pentru binele tau, deci nu te opune. Daca accepti situatia cu maturitate, vei vedea ca apar imediat si roadele. Totul are rezolvare, nu te indoi de asta!

SERVICIU

Unii spun despre tine ca esti un visator, ca alergi dupa cai verzi pe pereti, ca copurile tale sunt de neatins, dar tu nu tii cont de carcotasii aceia. Si bine faci, pentru ca acum e vremea sa pui punct unei etape din viata ta si sa iti canalizezi energia, visele, sperantele spre alta noua. Esti ca un arhitect care vrea sa ridice o casa noua si se aseaza din nou la masa de lucru, trasand schita viitorului edificiu. Ai invatat din ce ai trait inainte, ai inchis capitolul si, cu lectia asumata, stii acum mult mai bine ce ai de facut, ridicand o cu totul alta constructie. Alt job, alt proiect, alta profesie, alta afacere – nu conteaza, important e sa lasi imaginatia sa zboare si creativitatea sa te inspire, pentru ca visele tale, chiar daca par imposibile, au sanse sa devina realitate. Urmeaza-ti visele!

ACVARIA