NOU

GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP APRILIE 2017. Sagetator.

DRAGOSTE

Tu esti o fire deschisa la noutate si la provocare, chiar daca nu vezi rezultatele eforturilor tale imediat. La fel faci si in iubire, investesti enorm – energie, timp, bani – pui suflet in relatia care se cladeste sub ochii tai, chiar daca nu esti inca foarte sigur de ceea ce se va intampla. Esti constient ca si iubirea se invata, ca esti la o scoala a vietii la care mai acumulezi ceva experienta, deci nu te grabi si nu pretinde miracole imediate. Important e ca esti pe drumul cel bun, chiar daca deocamdata nu se vede orizontul. Tu stii doar ca acel scop maret se afla undeva acolo si alergi spre el cu credinta si speranta, chiar daca mai a cale lunga pana la succes. Relatia aceasta pe care o construiesti cu atata incredere se consolideaza pas cu pas, si esti pregatit pentru orice proba de incercare, convins ca si ele fac parte din lectiile primite.

SERVICIU

La serviciu, ai mereu ceva nou de invatat, ba chiar e foarte posibil sa incepi acum un nou domeniu de lucru si e normal sa fii un pic debusolat si demoralizat cand iti dai seama cate lucruri nu stii inca si cate informatii noi ai de acumulat. Tu excelezi in tot ce tine de studiu, deci nu-ti va fi greu sa te concentrezi la lectiile de zi cu zi la locul de munca si sa transformi fiecare noua provocare intr-o noua experienta acumulata. Nu ai motive nici de indoiala cu privire la capacitatea ta de a invata ceva nou, nici de teama ca, daca nu stii ceva, ai putea avea de suferit. Nimeni nu s-a nascut invatat, ca atare pune mana pe carte si pe resursele accesibile de informare, pentru ca nici nu stii cate lucruri noi si interesante vei descoperi! Sigur vei gasi oamenii potriviti si informatiile adecvate pentru a mai ridica un etaj la dezvoltarea ta personala si pregatirea ta profesionala.

ACVARIA