GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP APRILIE 2017. Rac.

DRAGOSTE

Nu stiai incotro sa pornesti in relatia de suflet, erai prins intr-o zona terna in care nu mai gaseai nimic interesant de facut, dar nu ai nevoie decat de o scanteie care sa te scoata din ceata. Posibil sa apara chiar de la partener, care vine cu o idee noua pe care o vei imbratisa imediat de vreme ce tu singur nu aveai nicio solutie. E exact raspunsul la nevoia ta de schimbare, de indrumare, de revigorare a acelui plan care se blocase. E timpul, deci, sa pornesti pe alta cale, pentru ca a sta in continuare captiv in trecut, in amintiri, in regrete, in nesiguranta, nu te ajuta la nimic. Profita de aceasta raza de lumina care iti arata o directie si iti reda speranta, ceea ce te determina sa treci din nou la actiune. Se rezolva multe acum, ca apoi sa iei o decizie prin care sa arati ca da, de acum stii ce ai de facut, ai iesit din ceata!

SERVICIU

Faci pasi importanti in cariera. Noul da buzna la serviciu, acolo lucrurile sunt mult mai dinamice, mai entuziaste, pentru ca te afli in fata unei noi oportunitati care nu numai ca arata la ce esti tu cel mai bun sau te ajuta sa te evidentiezi, dar poate avea si efecte materiale. Te tenteaza o afacere noua, dar ai nevoie de capital. Ei bine, e posibil sa apara de undeva exact resursele de care aveai nevoie pentru a da odata startul la acea idee care nu te lasa in pace. Cei intreprinzatori sunt cei mai favorizati, deci nu astepta sa ti se dea de lucru sau sa-ti spuna altii ce sa faci, pentru ca la tine sunt cele mai bune idei, pune-le la treaba, pentru ca pot genera venituri bune. Increderea pe care o investesti in munca ta va fi rasplatita pe deplin, deci… ce astepti? Pune mana pe unelte si incepe sa lucrezi in beneficiul tau. N-o faci pentru altul, ci doar pentru tine, iar roadele culese vor fi motiv de satisfactie si mandrie.

ACVARIA