GOOD LIFE MAGAZINE

"Eu sunt..."

Search
HOROSCOPUL ZILNIC ACVARIA.COM

Horoscop zodia BERBEC Horoscop zodia TAUR Horoscop zodia GEMENI Horoscop zodia RAC Horoscop zodia LEU Horoscop zodia FECIOARA Horoscop zodia BALANTA Horoscop zodia SCORPION  Horoscop zodia SAGETATORHoroscop zodia CAPRICORN Horoscop zodia VARSATOR Horoscop zodia PESTI

ARHIVA. HOROSCOP APRILIE 2017. Pesti.

DRAGOSTE

Perseverenta va fi intotdeauna rasplatita, chiar si cand nu mai crezi ca miracolele sunt posibile. Daca viata de cuplu ajunsese intr-un impas din care nu mai gaseai nicio iesire, continua sa speri si sa crezi ca se va rezolva cu bine. Nu accepta esecul, usile inchise in nas, refuzurile, fuga, blocajele de comunicare in cuplu, pentru ca toate pot fi depasite daca abordezi o atitudine optimista in care spui ca totul are rezolvare. Inarmeaza-te cu toata gandirea pozitiva de care esti capabil si ai sa descoperi ca si cele mai grele momente in doi se vor echilibra mult mai repede. Daca partenerul nu coopereaza iar tu abandonezi, clar ca nu se mai poate face nimic, ca atare, atunci cand unul e jos, celalalt trebuie sa fie sus, intr-o perfecta compensatie. El sta pe loc – fii tu cel care trage caruta impotmolita. Celalalt a clacat – fii tu cel care ridica moralul, celalalt e bosumflat – fii tu cel care zambeste. Celalalt nu mai spera nimic – fii tu cel care vorbeste despre viitor in termeni luminosi. Asa nu se poate sa nu se regleze toate!

SERVICIU

Te implici in proiecte noi, care cer mult de la tine, desi nu esti doar tu direct implicat aici, poate fi un tandem, o echipa, un intreg colectiv de lucru. Totul merge din ce in ce mai repede in planurile incepute, parca ai ajuns in centrul vartejului unde totul se misca intr-un ritm greu de controlat. Totul e sub viteza, pe repede inainte – gata ieri daca se poate – dar nu trebuie sa genereze stres, ci doar o abundenta de idei menite sa te tina conectat la acest ritm de evolutie. Trebuie sa-ti mearga mintea brici, sa iei decizii rapide, sa actionezi imediat, pentru ca nu e timp de gandire. Se presupune ca ai stau sa analizezi totul pe indelete inainte, iar acum gata, vine deadlineul peste tine. Nu stai locului si din aceasta energie debordanta nu se pot naste decat proiecte demne de lauda. Creativitatea, imaginatia, inteligenta – toate sunt resurse pe care le poti accesa rapid pentru a primi ceea ce meriti.

ACVARIA